luni, 26 decembrie 2016

Presa etrier frana

Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Trusa cu prese si adaptoare pentru etrier frana piese.


Daca este utilizata aceasta presa pentru etrierii spate cu frana de mana si chiar intra pistonul inapoi in etrier vei avea o zi foarte porasta si o investitie foarte . Presa piston etrier frana piese.

Set prese etrier pentru inlocuit placute de frana , piese BGS. Detalii: Trusa universala pentru inlocuirea placutelor de frana buc. Potrivite pentru aproape toate masinile. Pentru rotirea si apasarea pistonului de frana. Un ajutor excelent la înlocuirea plăcuțelor de frână care asigură deschiderea și fixarea cilindrilor de frână.


Suprafața netedă a fălcilor înlesnește scoaterea . Acest produs face parte din categoria Service mecanica. Produsul este fabricat de catre. Atentie: Ultima bucata in stoc!

Data cand va fi disponibil:. Mărci disponibile de Set accesorii, placute frana pentru RENAULT MEGANE. Set piston etrier frana (PNEUMATIC) buc -JONNESWAY.


Trusa Etrier Frana UNIVERSAL DREAPTA si STANGA - 21-Buc-FORCE. DISPOZITIV ( PRESA ) PENTRU PISTOANE DE FRANA, piese - ZR-36DBPCSTK18- ZIMBER TOOLS. Bit XZN M1 pentru șurub ulei cutie de viteză, etrier. Dispozitiv pentru cilindru frână spate. Imaginile sunt de prezentare.


SEPARATOR PENTRU DISCURILE DE FRANA. Se utilizeaza pentru reglarea pozitiei corecte a etrierului de frana. Pentru sistemele de franare cu discuri : SN SNsi ADDB22X, montate pe majoritatea . Ma refer ca placute de frana spate de acelasi brand au inaltime, lungime si grosime diferita, ce-i. Trebuie cumpărate exact, altfel nu se vor potrivi în etrier. Urmatorul pas e presarea pistonasului cu o presa sau altceva.


Trusa bercuit tevi cu taietor ,conducte frana ,aer. Cu o şurubelniţă mai „sănătoasa” se îndepărtează etrierul de. Pentru cei carora le place sa aiba scule acasa, am vazut in Vitan presa , dar costa cam 1lei.


Kit universal pentru apasarea pistonului de frana in etrier pentru a permite.

Trusa presa manuala etriere frana , piese. Cuvinte cheie: ks tools, set prese etriere. Acum avem 1anunțuri pentru Etrieri de vanzare în casă și grădină.


Oferim un sortiment larg de Etrier Frana , accesorii auto și piese de . Breloc disc frana cu etrier rosu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare