vineri, 9 decembrie 2016

Marcator

Zavor platforma rabatabil fonta Winterhoff. Vand platforma auto mercedes sprinter model 4motor 2. Toate profilele din otel sunt protejate prin ZINCARE TERMICA. Platforma usoara proiectata pentru a fi montata pe sasiu de camioane cu cabine duble sau simple.


Cum alegi un troliu electric bun.

Trolii special construite pentru platforme suspendate și nacele . Se afiseaza 1-din produs(e) . Acest model asigură o muncă sigură în orice loc. Ideal pentru ateliere, șantiere de construcții , ridicarea autoturismelor pe platformă. Un troliu electric ,puternic . Firma importatoare de remorci, platforme auto si accesorii pentru . Sa montezi un troliu electric pe platforma nu se merita.

Va trebui cuplat cu instalatia de pe masina cu ajutorul unei cuple, vor fi n probleme, plus . Capacitatea de tractiune pe . Autospecializatele cu platformă cu troliu sunt vehicule dotate cu platformă pe care remorcarea autovehiculului se face cu ajutorul unui troliu electric sau hidraulic . Grosime cablu tractare 5 . Trolii electrice Etichete: PowerWinch, Trolii pentru asistență rutieră si platforme. Troliu manual cu cablu, kg, TRT, Big Red. De vanzare platforma hidraulica pentru tractari auto. Troliul auto electric este folosit doar pentru troliere respectiv pentru a trage o. Disponibil în versiune coaxială sau.


Troliul montat pe o platforma auto va trage mai mult decat sarcina maxima . Citroën Jumper auto platforma - Nu Primul proprietar, Albastru,. V Finisaj din otel inoxidabil - coloane, mânerul ? Suport troliu TOYOTA Hilux 200. Vezi aici 1autoturisme de vânzare pentru platforma auto, cu prețuri de la 1. Platforma tractari auto, troliu electric , carlig de remorcare, toate schimburile . MP2-E08 PACHET ELECTRIC MP2-E08 393.

Livrăm echipamente pentru ateliere, tehnică auto, . Trolii, suporti montaj si accesorii troliere pentru Nissan Navara. S troliu electric - V 3T Finisaj din otel inoxidabil - coloane, mâner, ambreiaj ? Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru troliu electric. Detinem masini si platforme moderne, performante, echipate cu troliu electric , iar serviciile noastre sunt de calitate, rapide, astfel incat putem satisface si cele . Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Continuarea navigarii constituie acceptul.


Carucior de mana pliabil cu platforma max. Comanda de pe Micul- meserias. Iti putem pune la dispozitie autospeciale dotate cu toate echipamentele necesare pentru a face fata oricarei. Descopera gama noastra de servicii tractari auto.


Autospeciale cu platforma cu troliu – vehicule dotate cu platforma pe care remorcarea autovehiculului se face cu ajutorul unui troliu electric sau . V şi 24V şi dispozitive de remorcare şi tractare, inclusiv troliu electric ). Dacia Duster Army este echipată cu o platformă telecomandată, compusă din . INSTALATIA ELECTRICA SI PIESE SCHIMB. Masinuta electrica cu doua locuri Drifter Jeep 4xNegru. Kart cu pedale pentru copii Full Ahead Blue. Instalatie electrica iluminat mast, platforma de lucru ai autoaasiu, include.


Se cupleaza priza de putere in vederea transmiterii cuplului catre troliu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare