luni, 19 decembrie 2016

Ascensorul romservice company sa

Descriere scurta: INVITATIE DE PARTICIPARE LA PROCEDURA CERERE DE OFERTA ORGANIZATA IN VEDEREA ATRIBUIRII . Magazine şi preţuri - Compresoare Verk VAC-30de la 81RON! Compresorul poate fi folosit pentru umflat roti, la sablare , pentru curatarea pieselor cu . Informatii despre Pistol Compresor pentru Sablare - MANNESMANN - M1544. Stoc epuizat la 26-01-201 pret 13Lei pe Okazii.


Dispozitiv hidrosablare ( sablare umeda cu nisip cuartos). Compresor aer VERK VAC-205 CP, L este un compresor produs de VERK, prevazu. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Compresoare si scule pneumatice.


Preturi pentru Compresoare si scule pneumatice de la . Se solicita deasemenea compresor cu surub : presiune de lucru bar, debit. Furtun de sablare din cauciuc. Interior: SBR, negru, rezistent la abraziune ( 40mmsau 70mm3). Insertie: textil, doua straturi.


Exterior: EPDM SBR, negru. Set accesorii pentru vopsitumflatsuflat Black+Decker, piese, pentru compresor disponibil online la HORNBACH! De vanzare un sistem complet de sablare cu presiune ce cuprinde butelia cu agentul de sablare si compresor cu doi cilindri tip ECR.


As vrea sa cumpar si eu un compresor pt vopsit un gar pentru sablare (un prag de masina etc) si pt aplicare tencuiala-mortar/perete?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare