joi, 22 decembrie 2016

Cnc mini

MP2-E08 PACHET ELECTRIC MP2-E08 393. Troliu manual cu cablu de oţel de calitate (mm × m) şi siguranţă de securitate. Livrăm echipamente pentru ateliere, tehnică auto, . Trolii, suporti montaj si accesorii troliere pentru Nissan Navara. S troliu electric - V 3T Finisaj din otel inoxidabil - coloane, mâner, ambreiaj ?

Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru troliu electric. Troliu electric pt auto platforme si autoturisme de teren. Detinem masini si platforme moderne, performante, echipate cu troliu electric , iar serviciile noastre sunt de calitate, rapide, astfel incat putem satisface si cele . Carucior de mana pliabil cu platforma max. Comanda de pe Micul- meserias.


Descopera gama noastra de servicii tractari auto. Iti putem pune la dispozitie autospeciale dotate cu toate echipamentele necesare pentru a face fata oricarei.

Autospeciale cu platforma cu troliu – vehicule dotate cu platforma pe care remorcarea autovehiculului se face cu ajutorul unui troliu electric sau . Cum alegi un troliu electric bun. Trolii special construite pentru platforme suspendate și nacele . Se afiseaza 1-din produs(e) . Acest model asigură o muncă sigură în orice loc. Ideal pentru ateliere, șantiere de construcții , ridicarea autoturismelor pe platformă. Un troliu electric ,puternic . Firma importatoare de remorci, platforme auto si accesorii pentru . Sa montezi un troliu electric pe platforma nu se merita.


Va trebui cuplat cu instalatia de pe masina cu ajutorul unei cuple, vor fi n probleme, plus . Troliu de remorcare, alimentare 12V la bateria auto. Capacitatea de tractiune pe . Autospecializatele cu platformă cu troliu sunt vehicule dotate cu platformă pe care remorcarea autovehiculului se face cu ajutorul unui troliu electric sau hidraulic . Trolii electrice Etichete: PowerWinch, Trolii pentru asistență rutieră si platforme. De vanzare platforma hidraulica pentru tractari auto. Troliul auto electric este folosit doar pentru troliere respectiv pentru a trage o.

Disponibil în versiune coaxială sau. Platforme cu troliu , camionete, macarale. Troliul montat pe o platforma auto va trage mai mult decat sarcina maxima . Citroën Jumper auto platforma - Nu Primul proprietar, Albastru,.


V Finisaj din otel inoxidabil - coloane, mânerul ? Suport troliu TOYOTA Hilux 200. Zavor platforma rabatabil fonta Winterhoff. Vand platforma auto mercedes sprinter model 4motor 2. Toate profilele din otel sunt protejate prin ZINCARE TERMICA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare