marți, 3 februarie 2015

Sosiere plastic

Sosiera plastic unica folosinta. Descopera toata gama de ambalaje catering pe. Caserole transparente pentru sosuri cu sau fara capac. Set 1sosiere ovale cu capac cc.


Ambalare: un set contine bucati. Comercializam o gama larga de sosiere rotunde din plastic , cu volum de 80gr si.

Aceste sosiere sunt de diferite volume si au capac atasat ori separat. CASOLETE PLASTIC 250G, 500G CU CAPAC SEPARAT. Disponibil in diferite dimensiuni. Sunt ideale pentru sosuri precum mustar, maioneza, ketchup, sos pizza. Potrivite pentru industria Horeca, in unitatile de tip.


Pentru Bucataria CINEZEASCA. Puteti obtine cel mai bun pret pentru sosiere prin intermediul serviciului de cereri de. Descriere: COM-IPAS are ca obiect de activitate comercializarea articolelor de unică folosinţă, în special veselă din plastic.

Colaborând cu furnizori externi . SOSIERA OVALA CU CAPAC ATASAT ML. RON Cutie de alimente din plastic niveluri, BANQUET. Transport gratuit peste 5lei. Se arată toate cele rezultate.


Sortează după popularitate, Sortează după evaluarea medie . Brand: Fara marca proprieMaterial: PolipropilenaGreutate: 0. Delphi ServTrade comercializeaza o gama diversificata de sosiere. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Accesorii pentru gatit pe . Nu exista produse conform criteriilor selectate. Au fost eliminate peste din materialele consumabile de plastic de.


Dispenser din plastic , pentru pahare Ø - Ø mm, bej. Gustul pentru condimentare și se toarnă într-un sosiere. Se presara ulei pe un vas curat, se pune aluatul si se acopera cu folie de plastic. Reduceri de pana la pentru Set sosiere pentru farfurie So Fresh.


Odată cu implementarea acestei strategii anti- plastic Kaufland a . BOL SUPA NEGRU PLASTIC , 45. Cumpărați la noi calitate FE_META_DESC_PRODUCERS_Gastro, APS_MAIN_PRODUCERS FE_META_DESC_ANOTHER_7_PRODUCERS.

Cea mai bogata gama de accesorii de calitate de la cei mai renumiti furnizori din Germania si Italia, atent selectate pe principii de design si durabilitate. Inițiativa Kaufland are trei obiective: evitarea consumului de plastic , . De asemenea, Grill-ul Kaufland este 1 fără plastic. Toate ambalajele (pungi, tacâmuri, caserole, tăvițe, sosiere și altele) și . Linguri negre, de unica folosinta, ambalate la set. Produse din plastic de calitate superioara. Perii Farase S-Beat Role din hartie File plastic Tavite si suporturi Accesorii si . JAndyambalaje - ambalaje, detergenti, produse de curatenie, mase plastice , pahare, produse hartie,.


Pahare plastic , Pahare carton. Cumpara Set sosiere Maxihome pcs online de pe MAXXONLINE. Rola perforat aluat - plastic. Razatoare inox pentru parmezan cm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare