joi, 26 februarie 2015

Cardan presa de balotat

Reparatii Cardane cu rulment intermediar camioane,taf. Presa de balotat DEUTZ -FAHR. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole.


Vând Schimb Moară Urluiara antrenată de tractor pe cardan. Cardanul de la balotiera este piesa ce transfera forta de rotatie de la priza tractorului la grupul balotierei. Cardan Freza cu ambreiaj TLungime intre cruci cardan inchis 76cm. Tractor Fiat pistoane dubla tracțiune cardan central U. Stare buna Posibilitate de transport Cardan inclus in pret Se poate incerca. Preţ1RON Cutit piston presa de baloti presa de balotat balotiera Craiova, Dolj.


Ac de legat la balotiera presa balotat de la Faby Concept Srl. Site: formularul de contact. Aparatoare cardan , piese de schimb pentru coase mecanice rotative wirax. Profita de oferta AVENUE SRL CARANSEBES ! Cruce cardan xCruce cardan 27xeste o piesa de schimb, pentru . Vand sau schimb Cu presa rotunda John deere 3cu pick up de 1. Dinti pentru presa de baloti rotunzi FORT.


VANZARE Articulatii cap cardan Noi LIESTI-GALATI. Cioc inodator piesa de schimb pentru presa de balotat tip: Abbriata (28Ø) AMA (28Ø) Lerda (28Ø) ROTA (28Ø) Jones Balers ( 2Ø) . Piese din dezmembrari balotiera sau presa de balotat international 42. Claas Marcant 5 5 S, Constant.


Vand din stoc sau la comanda cardane si piese de schimb pentru cardane. Vand presa balotat baloti rotunzi John Deer model 5An fabr. CP Legare cu ata si plasa Cardan cu siguranta de forfecare Ungere lanturi . Sfoara de balotat , lanturi cu role, lubrifianti pentru utilaje agricole, arbori cardanici, accesorii hidraulice, acumulatoare si anvelope pentru.


Cardanele din gama Global sunt concepute pentru a satisface nevoile utilizatorilor: fiabilitate, greutate redusa (cu aceeasi performanta), instalare usoara si . Pinioane presa de balotat ,oala de antrenare aparat de legat,ace presa de balotat ,ambreiaj presa de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare