joi, 26 februarie 2015

Peleti si brichete

Alege din zeci de modele de menghine : menghina de precizie, menghina rotativa, menghina de banc, menghina cu reglare in cruce, menghina tamplarite,. Masă de lucru tâmplar, banc tâmplărie, cu menghina. Banc de lucru nou, construcție stabilă, făcut în stil tradițional din lemn masi.


H - Inălțime; E - Lungime; . Specificatii tehnice: Inaltime: 120mm Lungime: 800mm Domeniu de utilizare: casnic/industrial. Diferite dimensiuni disponibile. Calitate garantata, preturi promotionale! La Leroy Merlin ai o gama variata de prese si menghine pentru fixare, la preturi pentru orice buzunar.


Discuri de fierăstrău TCT pentru lemn. Scule si unelte de mana Prese si menghine pentru lemn. Menghine , cleme și accesorii tâmplărie. Utilizare: - pentru prinderea materialelor lemnoase (pentru incleiere, slefuire etc.) Caracteristici: - tija de ghidare si surubul sunt realizate din otel carbon cu . Descriere: Utilizare in tamplarie, in timpul procesului de incleiere; Greutate 0. MENGHINA LEMN TIP F 50X150MM.


La comanda (- zile) Transport gratuit in raport cu valoarea comenzii, Pret negociabil la materiale constructii, . Vand menghina de lemn veche pentru tamplarie, diferite dim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare