marți, 17 februarie 2015

Presa manuala de citrice

Cumpara presa manuala citrice online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare . Casa si gradina Articole menaj. Presa pentru citrice si rodii.


Am cumparat aceasta presa de citrice anul trecut, sunt foarte multumita, recomand! STORCATOR MANUAL CITRICE - PROFESIONAL. Sunt nişte aparate deosebit de practice, rapide şi uşor de folosit chiar şi de către. Maneta si mecanism cu arc pt revenirea manetei, structura din fonta zincata, . Ce funcţii şi caracteristici sunt importante la un storcător de citrice bun.


Dacă nu vrei să investești încă într-un storcător electric . Magazinul de cadouri TheGift. IKEA - SPRITTA, Storcător citrice , Accesorii diferite pentru stoarcerea tuturor tipurilor de citrice. Acum ai ocazia sa bei zilnic suc natural preparat exclusiv din citrice cu ajutorul acestui uimitor storcator manual de citrice la un pret sensational de mic. Partile care intra in contact cu fructele fabricate din inox. Aparat preset la rece pentru citrice.


Model cu manetă, placat cu crom. Storcator citrice manual profesional. Aliaj zinc de înaltă calitate. Cu mâner pentru stabilitate crescută. Maneta se ridică în poziția inițială cu ușurință cu ajutorul.


Extrage usor si rapid sucul din portocale ,mandarine,lamai,lime si grapefruit de dimensiuni medie. Cu ajutorul unei manete se aplica presiune pe fruct si astfel se stoarce. Dispozitiv cu baza,brat solipahar,strecuratoare,complet din metal.


Acest aparat este un produs destinat folosirii in . Cauti cele mai bune storcatoare de citrice ? Cel mai bun storcator de citrice. Se remarca printr-o eficienta maxima in extractia sucului, deoarece presa este . Electrocasnicele la care visai. Alte anunturi din care sa alegi. Dimensiuni (LxA): 185x225mm. Inaltime totala (cu maneta ridicata): 710mm.


Corp din fonta, sita din inox. Pe scurt despre presa: cantareste in intre ~6-10Kg si poate ajunge . Preturi si oferta de produse din gama presa manuala pentru suc din toate magazinele online din Romania. Vezi mai multe Vezi mai putine.


Principiul de funcţionare al storcătorului la rece, este presa care are rolul de a. Scoate ce-i mai bun din citrice cu ajutorul storcatorului manual , . Daca esti in cautarea de presa manuala citrice din inox, noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Vom contacta toti furnizorii existenti pentru presa manuala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare