vineri, 13 octombrie 2017

Telemac de vanzare

Adaptor pentru cric tip crocodil tone - Anuntul. Descriere si utilizare cric tip crocodil : Puneti saua cricului doar in locurile concepute acestui scop. CRIC HIDRAULIC TIP CROCODIL 2T.


Reparatii si echipamente autoSisteme tractare. KRAFTDele oferit de KraftProfesional.

Produsul cric -hidraulic- tip - crocodil -5t vandut de catre smarttools. Romanian term or phrase: cric hidraulic tip crocodil. English translation: lifting jack ( crocodile ). Levierul poate fi blocat in unghiuri pentru . Cu punctul de sprijin acoperit . Cricuri tip crocodil Conține produse. Nu depasiti sarcina maxima .

Oferte pentru cric crocodil la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără cric tip crocodil de la unul din magazinele noastre. Nu ai găsit cric tip crocodil ? Comparati preturile magazinelor online la.


RON spre magazin sculemag. Cattini YAK 109C - cric tip crocodil , actionare pneumatica. Cric hidraulice Tip Crocodil. T este ideal pentru ridicarea hidraulica, rapida, a masinilor si utilajelor cu garda joasa ce nu depasesc o greutate mai mare de . Se asigura livrare rapida, service autorizat, garantie si accesorii.


Cadru stabil, albastru din oţel Cu roţi din material plastic rezistente la uleiuri şi acizi Cu manivelă a pompei, pentru cursa sub sarcină şi pedală de picior pentru. Cumpara la preturi avantajoase accesorii auto de pe epiesa. Cel mai bun cric auto crocodil. Cum aleg cele mai bune cricuri auto crocodil. Cricul hidraulic Raider RD-TJare o constructie robusta, fiabila.


Dotat cu roti pentru mobilitate.

Din otel de calitate superioara. Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Sunteţi interesat să cumpăraţi produse? Doriţi să aflaţi mai multe despre preţuri sau să comandaţi direct?


Puteţi face asta dacă vă afiliaţi cu un distribuitor din . Sortare implicită, Sortează după popularitate. Acest aparat de ridicat este destinat la lucrari unde este necesara ridicarea greutatilor mari. Nu poate fi întrebuintat ca element de rezemare imobila permanenta . Pentru utilizarea in atelier si garaj. In conformitate cu standardele europene de siguranta. Actionare manuala de ridicare si coborare.


O trăsătură caracteristică este înălțimea de pornire la ridicare scăzuta , astfel încât să poata intra sub . Preturile afisate includ TVA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare