joi, 19 octombrie 2017

Masina sigilat pungi

Cumpara aparat de sigilat pungi online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Mini aparatul pentru sigilat poate fi folosit la sigilarea pachetelor cu mancare, la sigilarea pungilor deschise de alimente, pastrand alimentele proaspete mai mult. Mini aparat de sigilat pungi Super Sealer poate fi folosit la sigilarea pachetelor cu mancare, lasigilarea pungilor deschise de alimente, pastrand alimentele . Ambalaje si Masini de Ambalat.


La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta.

Masina profesionala pentru sigilat pungi simple din plastic. K-are dispozitiv de taiere pentru benzi. Aparat de lipit pungi cu taiere . Nu sunt opinii despre acest produs.


Alte anunturi din care sa alegi. Intra pe site pentru oferta completa. Dispozitiv de sigilat pungi cu carcasa din plastic sau metal.


Utilaje agricole si industriale Bucuresti, Bucuresti-Ilfov: Masina pentru lipit si sigilat pungi 30cm.

Dimensiuni ( LxAxH): 330x900x330mm. Masina de dozat si sigilat pungi preformate DoyPack. Sursa de alimentare 220- 230V,.


Suprafata de lipit este 30cm, iar reglaju temperaturi se face intre si 8. Resigilarea pungilor va deveni o joaca pentru copii. Dentex este unul dintre primii furnizori de produse stomatologice din România. Specificatii: – Alimentat la 220V . Acest tip de sigilare permite desfacerea ambalajului fara fortare, foarte practic si rezistent. Sunt utilizate pentru sigilarea pungilor la ambalarea produselor livrate în vrac.


Acest aparat este destinat lipirii si sigilarii pungilor din polietilena si . Echipată cu cuțite pentru tăiere. Practic pentru impachetat, ambalat sau resigilat ambalaje. Puteti ambala foarte usor un mic dejun sau un picnic.


Foloseste o tehnologie noua bazata pe micsorarea consumului de . Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta. Folosit la sigilarea pungilor pentru produsele vandute vrac. Descoperiți avantajele acestui confortabil și practic aparat de sigilat pungi cu magnet InnovaGoods Kitchen Foodies! O metodă rapidă și simplă pentru a .

Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Latimea de etansare: 300mm x 2mm. Este un echipament versatil, bun pentru a ambala in mod automat diverse produse alimentare si nealimentare in pungi preformate.


Pentru a lipi pungi din polietilena sau polipropilena, aparatul Impulse Sealer PFS4este aparatul ideal. THERMOSEALERS pentru a fi utilizate cu pungi din diferite materiale (polietilenă , nailon, aluminiu). Acest dispozitiv extrem de soli dar la îndemână, este . Se folosesc pentru pastrarea pentru o mai lunga durata a preparatelor din carne la expunere in magazine. Aceste masini se mai folosesc si la sigilarea fructelor, . Va oferim aparatul de lipit pungi PFS5din polietilena si polipropilena ce are o suprafata mare de sigilat de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare