marți, 3 octombrie 2017

Cric crocodil 2 tone

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la . Piese - Accesorii Autoturisme. Cumpără cric crocodil tone de la unul din magazinele noastre. Oferte pentru cric crocodil 2. Comparati preturile magazinelor. Acest tip de cric poate sustine o greutate de pana la tone. Capacitate tone , inaltime min.


Pret: adauga produsul in cos si solicita oferta x 1. Informatii produs: Pagina de catalog (PDF) Nu tine numai . Preturi competitive si livrare rapida. Toate masinile de mare tonaj necesita un cric de cel putin tone sau mai puternic. Acest cric de tip crocodil va fi util in principal ca model auto, oferind forta de sustinere. Cric Crocodil Tone la UpCar. Mai multe detalii la telefon!


Omologat European si intruneste standardele TUV-GS. Are in dotare valva de siguranta care la depasirea suprasarcinii . Mai oferim si dispozitive pneumatice, elevatoare si aparate echilibrat anvelope . Inaltimea maxima de ridicare: 455mm. Cricul hidraulic crocodil are o capacitate de ridicare de pana la tone , totul cu ajutorul levierului din dotare. Inapoi la: Cricuri tip crocodil. Poti identifica si cumpara piese auto si accesorii la preturi speciale.


Veti fi contactat telefonic pentru confirmarea . CRIC ALCA HIDRAULIC TIP CROCODIL TONE. Cumpara la preturi avantajoase accesorii auto de pe epiesa. CRIC HIDRAULIC CROCODIL TONE JOKA.


Omul gospodar își face vara sanie, dar iarna își cumpără… cric mecanic sau hidraulic. Caracteristici tehnice: Constructie robusta si compacta. Transport oriunde in tara lei! Serviciu de căutare convenabil pentru anunțurile despre cumpărarea, . Cele mai bune preturi,NEGOCIABILE ! GARANTIE NELIMITATA IN CONDITII DE UTILIZARE NORMALA.


T Profesional Aluminium Wagenheber 347. ULTRA RAPID LIFT PRO ,5T ALU-TECH. Produsul detine certificarea calitatii oferita .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare