marți, 29 noiembrie 2016

Presa hidraulica 30t

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Presa hidraulica profesionala. Se livreaza in cutie de lemn. Pe Okazii gasesti oferte, reduceri si livrare gratuita din stoc, cumperi in siguranta prin Garantia de Livrare.


PRESA HIDRAULICA DE PODEA T BIG RED. Vrei sa achizitionezi o presa hidraulica de calitate marca Yato sau Vorel? Design-ul său solid și robust face ca acesta sa poata fi utilizata în fiecare . Presă hidraulică de rulmenti universal Forță de presiune a cilindrului hidraulic de T. Detalii: Potrivit pentru ateliere de reparații, service sau echipamente industriale, precum și în agricultură. Pret Avantajos Livrare Gratuita si Drept de Retur doar la Timoshop.


Transportul se face prin curier rapid ORIUNDE in Romania, sau ridicare personala din magazinul nostru situat in Cluj-Napoca pe B-dul Muncii nr. Oferte pentru presa hidraulica la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Solicita online oferta de pret personalizata pe proma.


Descubra a melhor forma de comprar online. Informații despre stoc: Se poate comanda. Alege dintr-o gama variata de produse la preturi . Dimensiunea mesei de lucru 550x250mm.


Cadru de susținere foarte rezistent din fier plin. Preturi competitive si livrare rapida la UpCar. Acest produs este utilizat pe o scara . Presiunea maxima de presare: 30t. Obrigado amigos pela entrega garantida da minha prensa hidráulica 30t.


Rezultatele căutării pentru Abkant presa hidraulica 30t printre anunțurile din întreaga țară. Un serviciu convenabil pentru găsirea de anunțuri pentru . Accesoriu pentru presa hidraulica de banc. Unelta pneumatica preturi, magazine.


Prensa Hidráulica 30t Mega Modelo Kck-B. O gama completa de dispozitive de mare putere, de calitate, pentru toate aplicatiile industriale, cu disponibilitate pe plan local si cu service dupa vanzare,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare