joi, 24 noiembrie 2016

Dispozitiv de sigilat pungi

Cumpara aparat de sigilat pungi online pe eMAG. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Mini aparatul pentru sigilat poate fi folosit la sigilarea pachetelor cu mancare, la sigilarea pungilor deschise de alimente, pastrand alimentele proaspete mai mult. Electronice si electrocasnice Alte aparate.


Dispozitiv de sigilat pungi din polietilena si polipropilena . Mini aparat de sigilat pungi Super Sealer poate fi folosit la sigilarea pachetelor cu mancare, lasigilarea pungilor deschise de alimente, pastrand alimentele . Produs Urmarit de utilizator. Foarte confortabil și practic pentru a închide ermetic pungile de alimente, îmbunătățind astfel conservarea. K-are dispozitiv de taiere pentru benzi. Dimensiuni aparat de sigilat pungi : 21. Masina de sigilare perfectă, poate fi ușor de utilizat pentru a împacheta o varietate de produse . Site de reduceri cu cele mai mari reduceri de . Livrare rapida, sigura si ieftina.


Aparat de sigilat pungi K-9. Este prevazut cu dispozitiv de taiere pentru benzi adezive de tip scotch Foloseste. Caracteristici: Carcasa din otel inoxidabil, usor de curatat, anti-coroziv. In functie de dimensiunea, , DDI . Sunt utilizate pentru sigilarea pungilor la ambalarea . Ideal pentru a resigila pungile desfacute cu alimente. Practic pentru impachetat, ambalat sau resigilat ambalaje.


Acest tip de sigilare permite desfacerea ambalajului fara fortare, foarte practic si rezistent. Impulse Sealer PFS 3are lungimea de lipit de aproximativ de centimetri. Intra pe site pentru oferta completa.


Accesorii bucatarie ieftine noi la cel. Puteti ambala foarte usor un mic dejun sau un picnic. Resigilati pungile deschise de cipsuri sau . Folosit la sigilarea pungilor pentru produsele vandute vrac. Cele dispozitive incorporate sunt complect independente intre ele . Sistem electro- magnetic ce permite o economie substantiala de ambalare.


Cu acest mini dispozitov de sigilat pungi veti proteja si conserva ermetic alimentele dvs. Acesta sudeaza pungile de plastic fiind un accesoriu ingenios in orice . Descoperiți avantajele acestui confortabil și practic aparat de sigilat pungi cu magnet InnovaGoods Kitchen Foodies! O metodă rapidă și simplă pentru a . Acest aparat este destinat lipirii si sigilarii pungilor din polietilena si . Masina profesionala pentru sigilat pungi simple din plastic.


La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta. Dentex este unul dintre primii furnizori de produse stomatologice din.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare