marți, 29 noiembrie 2016

Platforma vibranta

Set burghie pentru metal HSS-R, DIN 338. Set burghie rectificate pentru metal HSS-G Super Pro DIN 338. Cod Produs: HL 287Categorii: Burghie pentru metal, Truse Producător: Heller. Set universal burghie pentru decupare MANNESMANN M 54606. Produse garantate de înaltă calitate și prețuri accesibile găsiți la casaidea.


Avem peste produse in categoria Burghie zidarie si beton cu preturi de la 1. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Cumpara Set Burghie din metal Auchan mm online de la Auchan, calitate exceptionala la pret avantajos. Drept de retur in de zile. WNT foloseşte cookie-uri pentru a garanta cele mai bune servicii. Prin utilizarea mai departe a serviciilor noastre, sunteţi de acord să folosim cookie-uri.


Trusa burghie HSS-R KSTOOLS disponibil online pe Badabum. Trusa burghie diamantate + suport pentru faianta. Acest produs este disponibil la comanda. Puteti comanda online acest produs pe noul nostru magazin . Vezi Acum Setul De Burghie DIN 3Pentru Metal HSS-R, buc.


La TehnicBazar Poti Alege Din Peste 15Astfel De Accesorii Sau Ne Poti . Setul de tarozi cu operatie unica HSS in carcasa de otel face parte din gama de unelte profesionale de filetat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare