miercuri, 12 noiembrie 2014

Pat hidraulic

Linii automate pentru ambalarea mierii honey. Linia pentru imbuteliere mierii - PREMIUM LINE. Masina de etichetat borcane.


Ambalarea va fi facuta de firma noastra cu ajutorul masinii de ambalat Stipack 100. Cumpara lichidul de punga mica MB 1miere masina aici cu fabrica de ambalare. Suntem una dintre cele mai bune producatori si furnizori . Linie automata ambalare miere la borcane, Bucuresti, Aceasta linie automata este destinata ambalarii de produse apicole lichide si vascoase la borcane . Oferte produse si servicii: ambalat miere. In prezent compania a achizitionat o linie de ambalare miere la stick-uri de 6-grame, exact ca acelea de zahar pentru ceai si cafea, destinate pietei HoReCa.


Cod CAEN pentru Activitati de ambalare 8292; cod caen, coduri CAEN Activitati de ambalare 8292. Lista coduri CAEN 20explicate pentru PFA, II, SRL, SC, . Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: masina ambalat miere plic pret; masina ambalat miere la plic; miere la plic pret; . Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru masina ambalat automata. MASINA AMBALARE MIERE Dozatorul are patru capete de umplere; Doza . Pliculetul este termoformat dintr-o folie film de diferite latimi. A importat utilajul pentru ambalarea mierii din China, fiind nevoit să aştepte mai bine de jumătate de an ca tehnica să ajungă la Chişinău. O linie completă pentru procesat mierea de albine și ambalarea sau.


MASINI DE AMBALAT MIERE dc 338-13. Plic mic automată alimentare miere ambalare masina funcţia: Multi Funcţie automată de ambalare lichide maşină se adaptează la toate tipurile de lichi cum ar . Aceasta varianta constructiva permite adaptarea capacitatii de umplere prin proiectarea masinii cu un numar corespunzator de duze de . Compară cele de companii din BLAJ: APIS S. SA, GLOBAL ALVALEN SRL, CENTRUL MEDICAL PROVITA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare