vineri, 28 noiembrie 2014

Circular si freza

Sortiment vast de cantare de laborator electronice analitice la un pret ieftin in Chisinau. In magazinul nostru puteti alege si comanda balante de mare precizie. Pretul contractului este fix si nemodificabil. Diviziuni: gr Dimensiuni, φ11.


Arhivă-Etichete: balanta analitica sartorius. Reduceri, promotii, oferte speciale la Articole . Latodis - distribuitor autorizat al firmei ADE Germania: balante analitice , balante de precizie, balante de laborator, balante mecanice,. Caracteristici: Afisaj LC mare backlight Tara pe tot domeniul de cantarire Functie numarare p. Pret 91Lei (TVA inclus). Preturile cantarelor variaza in functie de specificatii si domeniul de utilizare si . Gama de balante Premium cu sistem de cantarire single-cell cu urmatoarele . Oferta nostra larga include balante analitice si de precizie, pipete, titratoare si. Oferte produse si servicii: balanta analitica pentru furnizori.


Producatori, distribuitori, furnizori - Consultanta financiar contabila, Servicii de Evident. Cantare Comerciale CU CALCUL SI AFISARE PRET. Designul rafinat al acestor balante , ecranul LCD iluminat din spate si posibilitatea de a functiona cu baterii de tip AA fac din acest produs un echilibru calitate pret. Centrifuga mica pentru tuburi de colectare sange sau. Importator si distribuitor : balante analitice , balante de precizie, balante de farmacie si amanet, termobalante, cantare industriale, cantare de carlig, cantare si . Verificare metrologica inclusa.


Descrierea obiectului contractului: Obiectul . This product is not sold individually. In pret este inclusa cutia de transport si recipientul de cantarire. Cheltuieli privind marfurile = 371Marfuri pret de achizitie determinat potrivit metodei FIFO . Fiecare balanta este echipata cu interfete si. Balanţă Analitică – bucată.


Ofertele de preț urmează să fie transmise, până la data de. Amortizarea până la scoaterea din funcţiune. BALANŢA ANALITICĂ A STOCURILOR. Preţul se va exprima în lei. Se acceptă exprimarea preţului în altă monedă în cazul nerezidenţilor, echivalarea în lei se va efectua la Cursul de schimb valutar.


Cîntarul analitic seria ESJ 210-este destinat pentru cântărirea de înaltă precizie. Aceasta balanta este prevazuta pentru cintarirea giuvaierelor si a obiectelor . Firma noastra este unicul importator autorizat in . De la balante analitice pentru cercetare pana la balante compacte si cantare industriale, Adam Equipment le produce cu succes de peste ani. Pentru cumparare, vedeti pagina cu preturi. Directorul General al Biroului Roman de Metrologie Legala, incepand cu data de 18.


Masa de cantarire din granit: 9x 6x. La comanda - termen de livrare saptamani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare