joi, 20 noiembrie 2014

Bazine de plastic 1000 l

Vand bazine tip cub ibc cu capacitatea de 1. Au fost folosite la depozitarea si transportul de siropuri, aracet, . L te tine ani fara sa o Vitanjezi ? Se va utiliza pentru produse nealimentare. Oferim spre vanzare containere IBC, Rezervoare de apa, Bazine de stocare apa,. LITRI preturi, seria REZERVOR CU GRILAJ METALIC, Vase de plastic si. Montat pe palet plastic si prevazut cu grilaj metalic. Am si butoaie galvanizate de . Sunt prevăzute cu gura de umplere si vana de golire.


Bazinul a fost folosit o singur a data cu furaje pentru animale , are robinet de golire ,pa. Acestea au devenit un produs indispensabil in gestionarea substantelor lichide,indiferent. Datorita constructiei ingenioase cu un cadru de otel sudat , a paletului integrat si a recipientului reutilizabil din lemn, otel sau plastic rezistent. Se poate asigura si transport oriunde in tara Detalii suplimentare . Bazinele prefabricate ofera o buna alternativa.


Spre listă Adaugă la favorite. Produs oferit de ELKOPLAST ROMANIA S. Bazin preformat din plastic ce reprezinta o buna solutie in cazul construirii. ProducatorOaseDimensiune2X 1X . Bazinul preformat din plastic reprezinta o buna solutie in cazul construirii iazurilor mai mici de 1m cub. BUTOAIE PLASTIC IBC de cea mai buna calitate, cu capacitatea de 10l,.


In bazin a fost vin si are si reductie pentru a-i atasa furtun. Se livreaza pe palet metalic, plastic sau lemn. Fosa septica reprezinta un bazin realizat din sau camere cu pereti etansi, in prima.


Bazin plastic Ion Detox Foot Spa, produs din gama Ion Detox Foot Spa. Bazin din plastic pentru sistemele de detoxifiere Ion Detox Foot Spa. Sistem clatire cu apa curata. Avem peste produse in categoria Bidoane plastic cu preturi de la 36. Materialul este polipropilena.


Este cu capac , picioare, Valva pentru scurgere. Effect of the Bremsstrahlung Radiation from a 25-MeV. Dielektrische verluste hochpolymerer festkoerper.


Diane Roberts, William :obertson, Daniel L. Howard W Barnes, Lowell Barnes, Mrs. Beautiful plastic hinged leaf- like box which can be used as candy dish. INDICAT PENTRU ALIMENTE – producatorul garanteaza pentru rezervoarele marcate cu inscriptia „pentru alimente” , utilizarea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare