luni, 12 septembrie 2016

Transformator 24v pret

Cumpara transformator 220v 24v online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Preturi transformator v - Lista cu rezultate pentru transformator v. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Balasturi, bobine, transformatoare pe . Fii la curent cu promotiile si cumpara la cel mai bun pret. Sector Bucuresti Telefon validat.


Un transformator electric de 12V sau 24V se poate folosi pentru coborarea. Produsul căutat nu este disponibil. Mai jos puteți vedea produsul cu care se înlocuiește. Cumpără transformator 24v 12v de la unul din magazinele noastre. W, pentru benzi LED si ai garantia pretului mic, consiliere si servicii de la HORNBACH!


V , transformator curent, transformator 230v, transformator 24v , stn transformator tensiune, tansformator stn. Preturile nu contin TVA si nu includ costul de transport, care va fi adaugat la . V A VR) Acest transfomator auto tensiune 24V la 12V, 15A, ideal pentru rulote, . Specificatii: Intrare: 220V AC Iesire: 24V Curent iesire max: 5A Putere max: 100W. Oferte produse si servicii: transformator 24v. Pretul afisat este in lei si include TVA.


Alte surse de alimentare si transformatoare. Va punem la dispozitie transformatoare toroidale si capsulate pentru centralelele de alarma, incendiu, control acces. Surse alimentare si transformatoare Banda LED.


Ordoneaza dupa, Pret crescator, Pret descrescator, Nume . Descriere pentru pagina categoriei. Transformatoare toroidale Sunt produse. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. CU FUNCȚIE DE INCARCARE BATERIE - CL.


Cel mai bun raport Calitate - Pret Ne mandrim cu peste 30. Surse de alimentare bandă LED și transformatoare curent 5V, 12V și 24V pentru toate modelele de bandă LED RGB, RGBW și digitală. Magazinul Volta va propune o gama larga de transformatoare si controlere pentru benzi led si cablu luminos.


Consultanta tehnica despre produsul transformator proiector led 50w poti primi . Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi categorie. Gama variata de transformatoare dedicate sistemelor de alarma pentru locuinta. Tensiune primar: 230V, Producator: EATON . Vezi aici super pret pentru Post de exterior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare