miercuri, 28 septembrie 2016

Inchiriez placa compactoare

Placa Compactoare în Hunedoara OLX. Anunturi placa compactoare - placa compactoare. Acestea sunt dotate cu motoare Subaru, Honda si Lombardini alimentate cu benzina sau . Inchiriez placa compactoare. Placi compactoare de calitate de vanzare prin GLOBAL TECH la cele mai mici preturi.


Livrare rapida si reparatii orice model de placa compactoare. Scule si echipamente constructii de inchiriat in Constanta. INCHIRIERE PLACA COMPACTOARE 1KG. Gama mijlocie de compactoare profesionale,robusta, cu motor Honda , 5. Puteti obtine cel mai bun pret pentru inchiriere placa compactoare prin intermediul serviciului de cereri de oferta. Ideala pentru compactarea solurilor nisipoase, a solurilor granulate si a pietrisului.


Avantaje: Amortizoarele manerului reversibil reduc . Ing Trust SRL Focsani inchiriaza utilaje pentru constructii scule electrice mai compactor placa compactoare pickhammer ciocan demolator rotopercutor . Pentru inchiriere placa compactoare reversibila pe o perioada mai mare de zile preturile sunt negociabile. Special utilizate în grădinărit și . Dau in CHIRIE placa compactoare FARA OPERATOR, persoanelor. De la 75kg pana la 500kg Termenul minim de inchiriere : saptamana. Timpul si bugetul dumneavoastra necesita solutii flexibile. Dedeman va pune la dispozitie echipament profesional la parametri optimi de . Oferte inchiriere utilaje constructii de fasonat, taiat si slefuit fier beton, masini confectionat etriere, placa vibratoare, utilaj foraj, motostivuitor, mini excavator.


Placi Vibro Compactoare Reversibile ( placa vibratoare). Maiuri si placi compactoare. Utilizand o placa vibratoare ori una compactoare pe un strat de pietris proaspat pentru pavaj sau pavele . Rezultatele căutării pentru inchiriere placa vibranta( placa compactoare ) profesionala printre anunțurile din întreaga țară.


Acasa Echipamente Firma De inchiriat placa compactoare kg. Serviciu de căutare convenabil . Dimensiuni talpa: 8x 6mm. Preturile difera in functie de utilajul inchiriat. Utilaje din zona Tirgu Mures de inchiriat.


Acest site foloseste cookies pentru a imbunatati experienta . PCL AGT Pret inchiriere . Un serviciu convenabil pentru găsirea de . Procedura pentru inchirieri scule sau utilaje este urmatoarea:. Iasi a utilajului inchiriat si instructaj specializat personalului . Avem cea mai variata gama de Placi Compactoare Constructii second hand din ROMANIA. Oferim la vanzare si inchiriere Placi Compactoare Constructii second. Onaka Alquiler va pune la dispozitie serviciul inchirieri scule constructii Arad cu un portofoliu larg de produse.


Motor: Honda, benzina, timpi. Putere motor: CP Optional: Covoras pentru pavele. Oferte produse si servicii: inchiriere placa compactoare.


Producatori, distribuitori, furnizori - PLACA COMPACTOARE, PLACA COMPACTO. John Deere X5Ride on Mower - Less Deck.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare