vineri, 22 aprilie 2016

Frane hidraulice promax

De ori mai rapid cu o dantura redusa la jumatate. Comandați online, plata la livrare sau cu cardul, la prețul de Lei, din stoc, produsul DISC CIRCULAR PENTRU LEMN CU DINTI VIDIA 200M. Masina de slefuit cu disc pentru lemn , metal, otel si plastic Bernardo CB 600. Reduceri, promotii, oferte speciale la Accesorii scule electrice pe ShopMania.


Oxid de aluminiu (corindon) Pentru şlefuirea eboş, medie sau finis a lemnului furniruit sau masiv Liant pe bază de clei-răşină sintetică, cu adaus activ . Alege dintr-o gamă variată . Vreau să cumpăr un disc să tai o bucată de lemn gen uşă veche de debara. Pachetul contine si inele de reductie de 16mm, 12. Diametrul gaurii de montare este de 20mm.


Utilizare: - pentru taierea oricaror materiale lemnoase. Caracteristici: - realizat din otel carbon, tratat termic. Destinat pentru tăierea lemnului.


Disc lemn dinti pt polizor . OFERTA de Pret la produsul PROLINE DISC CU LANT PENTRU LEMN 125MM din oferta Vexio! Discurile cu mărimea de până la 2mm sunt . Livrare in orice oras din Moldova! Cantitate: Întreabă despre acest produs . Carbura de wolfram de calit. Ideal pentru taierea lemnului si a produselor din lemn , a produselor laminate, din aluminiu, otel usor si chiar a otelului inoxidabil. CASE- SCENT DISC LEMN 500EA.


In online magazinul SUPRATEN. Produsul este ambalat in cutie si contine in interior atat instructiunile, cat . Panza debitat aluminiu si metal lemn. PRODUSE CONSTRUCTII SI GRADINA. Recomandat pentru debitatoare de profile. Am rupt un disc de tăiat metal încercând să tai un panou de 5mm grosime de lemn cu flexul.


Afla detalii despre disponibilitate si pret contactand . PROGEMA FOREST pune la dispoziție, fierastrau cu disc pentru lemn de foc marca DOCMA Din. Beneficiezi de transport gratuit la comenzi de peste 3de lei si de. SCULEGERO - Circular pt lemn H 110V R monofazic kWcu disc Ø 3mm Widia - Complet echipat - dreptar , impingator si prelungitor de plan , Tensiune . Acest tip de tocator este destinat productiei de tocatura tip ,,Chips”. Robuste, fiabile si usor de utilizat, reprezinta solutia economica pentru cei ce doresc sa . Lama tratata termic pentru rezistenta mai mare, cu o duritate de - HRC Fante de dilatare pentru disiparea caldurii si reducerea deformarii Varfurile cu . Localizarea reprezentanţilor . Ferastrau circular pentru lemn , cu disc Ø 3mm Widia cu motor trifazic kW.


Pentru a evita eventualele blocaje, socuri si disfunctionalitati, transmisia de la . Home Unelte si scule DISC LEMN. Categorie: Unelte si scule Cuvinte cheie: disc. Adaugă in Wishlist Compară produs.


Freza cu disc Wolfcraft Ø45xmm, pentru lemn disponibil online la HORNBACH!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare