joi, 14 aprilie 2016

Compresor aer de vanzare

Set scule pentru comprimarea pistoanelor principale de frână, piese. Sortiment actual şi complet cu . Trusă piese etrier pentru pistonașe de frână, piese. Setul include: - tipuri de prese (dextrolare şi levorotare);.


PRESA PENTRU ETRIER 15- 90MM.

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Truse cu scule. Preturi pentru Truse cu scule de la 25. Obtine o oferta buna de pret. Vrei sa achizitionezi seturi de reparatii etrier ? Pe Okazii poti alege din oferte, ai reduceri si livrare gratuita din stoc, cumperi in siguranta prin Garantia de Livrare.


Trusa etrier placute frana, piese. Presa stanga si dreapta cu piese . SET SEPARATOARE Pentru ETRIERE FRINA 12BUC.

Set separatoare manuale etrier frana . Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Set piston etrier frana (PNEUMATIC) buc -JONNESWAY. Unsubscribe from Florin TTE? Detalii: presa etrier frana cu filet pe stanga presa etrier frana cu filet pe dreapta 0 . Trusă prese etriere pentru cleme frână 12piese NEO. Fiți primul care evaluează acest produs.


Acest set de instrumente este indispensabil atunci când doriţi să înlocuiţi placutele de frana salvand . Producator Real Parts Olanda. Contine piese : -arbore cu filet pe dreapta. Aceasta trusa este ideala pentru demontarea si montarea rulmentilor fara a demonta bratul cu fuzeta. Pretul pe bucata variaza in functie de cantitatea dorita. Selecteaza cantitatea dorita.


Formata din instrument manual de sertizare dreapta-stânga si set farfurii. Pentru presarea înapoi și rotirea pistoanelor la frânele cu disc pentru axa frontală și . Acest set de etrier frână include toate uneltele necesare pentru înlocuirea plăcuțelor de frână.

Este compatibil cu aproape toate tipurile de vehicule. Cheie speciala pentru articulatii auto CRV Topmaster Profesional pentru lucrul in gospodarie si ateliere service de repatatie auto calitate ridicata la cel mai bun . Contine: - prese filet stanga si dreapta compatibil cu mojoritatea autovehiculelor 1-1: presa filet dreapta 1-2: presa filet stanga 2. Metoda rapida si eficienta de a inlocui filetele in suporti de etriere de frana cu ajutorul insertilor Mx 1. Se utilizeaza cu masina de gaurit care permite sa. Am incercat de capul meu sa schimb placutele frana spate vectra c ,totul a decurs relativ usor , pana in momentul in care am . Gama de accesorii de frână Norauto cuprinde spray și scule auto utilizate la revizia sistemului de frână: spray pentru plăcuțele de frână, tester lichid de frână , . TRUSA TUBULARE PIESE BIHEXA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare