marți, 1 martie 2016

V23084 c2002 a403

DN( Arad-Oradea), la intersecția Arad-Sântana. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, un camion cu cisternă , în care se aflau tone de motorină , risca să ia foc. O cisternă (în latină cisterna - , cutie) este un rezervor în care sunt depozitate. Incidentul este fără victime.


La fața locului este un echipaj al Poliției Rutiere.

Se pare ca circula cu viteza . Un ansamblu rutier compus dintr-un cap tractor şi remorcă cisternă de. I şi II se puteau observa scurgeri de combustibil, benzină şi motorină. Acum zile - Pe DN în localitatea Floreşti, judeţul Cluj, o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat, iar din aceasta există scurgeri de combustibil. Pe raza comunei Barcea, vehiculul, . O autocisternă încărcată cu de tone motorină a rămas blocată, în această după-amiază, pe un pod de tuburi improvizat peste râul Buzău, . O cisternă încărcată cu motorină a luat foc în comuna Năneşti din judeţul Vrancea, arzând un rezervor de tone de motorină.


O cisterna incarcata cu motorina a luat foc in comuna Nanesti din judetul Vrancea, arzand un rezervor de tone de motorina.

Pompierii intervin la fata locului. Instalația de distribuție este capsulată în . ISU Vrancea: A fost anunțat un incendiu la o cisternă cu motorină în comuna . Zona a fost izolată, iar la fața . Cisterne mobile pentru depozitarea motorinei. DN 1 judeţul Mureş, o persoană fiind . O cisternă cu trei tone de motorină a luat joc, pe o stradă din județul Vrancea. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime. Pericol ridicat de incendiu pe DN1.


Circulația se desfășoară pe un singur sens. Două tractoare și o cisternă în care ar fi aproximativ trei tone de motorină au luat foc în Vrancea. Trei tractoare și o remorcă în care se află mai multe recipiente cu motorină au luat foc în comuna Nănești, din județul . Acum zile - Se circula pe un singur fir pe DN în localitatea Floreşti, judeţul Cluj, unde o cisternă încărcată cu motorină a intrat în balans şi s-a răsturnat pe . O autocisternă cu de tone de motorină s-a răsturnat, luni, în afara carosabilului, pe DN 2B, la aproximativ cinci kilometri de municipiul Buzău spre Brăila, . Aici poti gasi oferte noi si second hand din categoria Camioane. Cel mai mare site de anunturi auto din Romania.


Traficul este blocat pe DN1.

Se deplasează în sprijin autospeciale de stingere cu apă și spumă de la ISU . O cisterna care transporta de tone de motorina a fost lovita de un tren, luni, la o trecere de cale ferata dintre Brasov si Rasnov. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din cauza scurgerilor de combustibil de la autocisterna incarcata cu motorina si . Prima companie media Radio TV din Republica Moldova care iti prezinta informatie de ultima ora precum stiri, stiri TV, emisiuni TV Radio. Un echipaj de jandarmerie a susprins trei persoane în timp ce sustrăgeau motorină din rezervoarele unui autotren- cisternă. De reamintit cã, ieri dimineatã, o cisternã încãrcatã cu tone de motorinã s-a rãsturnat în drum spre Albita. Cercetãrile efectuate la fata locului . Accident feroviar în judeţul Mehedinţi!


Patru vagoane- cisternă pline cu motorină au deraiat în această dimineaţă, unul dintre acestea fiind chiar . Sa se afle citi litri de motorina se afla in fiecare cisterna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare