marți, 22 martie 2016

Cleste perforat tabla

Cumpara cleste de perforat tabla online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! CLESTE PENTRU PERFORAT TABLA TRAPEZOIDALA la cel mai bun pret. Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi categorie.


SET CLESTI gaurit si capsat, perforat curea, preducea, cleste capse. Cleste pentru faltuit si perforat tabla Danemarca .

Prinderea sistemelor de fixare de tabla cutata este mult mai. Un instrument de mână cu două funcții, deosebit de util pentru repararea caroseriei vehiculului și repararea tablei care implică unirea pieselor. Fiecare cleste nou se va livra complect cu perforator.


Oferte produse si servicii: cleste perforat tabla. Producatori, distribuitori, furnizori - Cleste Perforat Tabla , Cleste d. Dimensiuni: lungime - 210mm manerul confectionat din tabla preducelele confectionate din otel special. Pret: adauga produsul in cos si solicita oferta x 1. Informatii produs: Pagina de catalog (PDF) Nu tine .

CLESTI RADIO CU FALCI SEMIROTUNDE SI VARF ASCUTIT. Ordering designation, catalog number. Căutări similare cleste tabla. CLESTE de Masa VAR-PM5pt toate tipurile de APARATE de SUDURA cu Putere Maxima 500A are un Conector cu Diametru de.


MASINI si LINII Prelucrare TABLA CUTATA TRAPEZOIDALA si SINUSOIDALA. Masini pt Stantat Perforat Table. Pentru tăiat tablă de fier, cupru sau aluminiu cu o grosime de până la maxim.


Aparat gaurit tabla - 5mm, ZR-36PT- ZIMBER-TOOLS, cleste gaurit tabla , cleste indoit tabla. TSH-Z Cleşte de perforat tabla cutată pentru montarea elementelor trapez. Cleste de perforat tabla cutata - Cleste (cleme, gafe) de ridicat tabla , tevi, profile, 2CLCH Modul cu cleste reglabil si cheie, 2CLRCLM Modul cu cleste reglabil si . In categoria scule de mana, unelte va oferim scule pentru prelucrat tabla : masini. Click pe poza pentru galerie. Acest produs nu mai face parte din oferta noastră!


Specificaţii tehnice: CLESTE 160 . Presa hidraulica de gaurit TPA-pentru taiere orificii in tabla de max 3mm -fara a. Variante taiere - tabla de 3mm -orificii pana la diametru 60. Mini- Tabla pentru mesaje mici cu.

Caracteristici tehnice: Fabricat din oțel carbon, vârful poansonului călit. Toate produsele din gama de scule de mână, clești (dezizolare, sertizare, fierar, instalator), patenți și foarfeci de la producătorul Knipex. Scule speciale pentru gauriri hexagonale in tabla din diferite metale.


Manerul confectionat din tabla Preducelele confectionate din otel special de scule, tratate, ascutite . Stoc: sunati pentru confirmare. Nici un produs adaugat in lista. Maşini de îndoit tablă (abkant-uri).


Clesti pentru tabla - Clesti de ridicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare