marți, 25 august 2015

Wattmetru electrodinamic

Cu un wattmetru se măsoară puterea electrică activă. Bobinele fixe sunt dimensionate pentru a . Wattmetru electrodinamic - cunoaştere. Descrierea montajului: Se va realiza montajul din figura de mai jos: A- ampermetru magnetoelectric. V- voltmetru magnetoelectric. W- wattmetru electrodinamic.


Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Metoda wattmetrului electrodinamic sau ferodinamic. Pentru masurarea puterii active in circuite de curent alternativ monofazat se folosesc wattmetre electrodinamice sau feromagnetice.


Scara gradată a unui wattmetru electrodinamic cu In = 2A şi Un = 240V are 1de diviziuni. Masurarea directa a puterii active cu wattmetrul electrodinamic. In curent continuu si in curent aalternativ puterea activa se poate masura cu ajutorul wattmetrului . I= I, iar bobina mobila este parcursa de un. Instrumentul de măsură cel mai folosit la măsurarea puterii este wattmetrul electrodinamic. Măsurarea cu wattmetrul electrodinamic sau ferodinamic.


Acesta este alcătuit din două bobine fixe, conectate în serie cu . Search nearly million words and phrases in more than 4language pairs. Aparate şi materiale utilizate: -wattmetru. Montarea wattmetrului în circuit se.


Romanian-English Dictionary wattmetru. A – ampermetru, W – wattmetru, kWh - contor de energie. I=A pentru intensitatea curentului electric, . Chestiuni de studiat a) se vor măsura . Ohmmetrele sunt aparate folosite la măsurarea rezistenţei . Aceste instrumente genereazǎ cuplul activ în aparatele de mǎsurare, ca urmare a interactiunilor. Din (6) rezultă că eroarea de bază a secţiunii wattmetru este:. Acest tip de wattmetru se numeşte wattmetru electrodinamic.


Referate Utilizarea wattmetrului electrodinamic. Puterea activă se măsoară cu wattmetrul , iar puterea aparentă prin metoda ampermetrului şi voltmetrului. Varmetrul se realizează cu aparate electrodinamice. Verificarea clasei de exactitate a contorului. Dispozitivele electromagnetice si electrodinamice se folosesc la.


La un wattmetru electrodinamic (ferodinamic), bobina fixa A se face din . Sa descrie wattmetrul electrodinamic analogic: - sa identifice aparatul dintr-o grupa de aparate si in schemele electrice;. Pentru a măsura puterea unui circuit trifazat cu un wattmetru monofazat, în acest caz. Schema electrică a contorului de frecvență electrodinamic pe baza . Schema si montajul, utilizate pentru măsurarea puterii cu wattmetrul electrodinamic sau ferodinamic, sunt cele din figura 5.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare