luni, 31 august 2015

Troliu in tiranti

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Tractor senile , Fiat 3c senilat cu troliu (cabestan) forestier. Stare perfecta de funcționare fără niciun fel de probleme. Cumparati sau vindeti troliu bei utialjeagricole, dem Marktplatz für gebrauchte Landmaschinen.


Dotari Standard Garantie ani Forţa de tracţiune kN (5t) Forţa de frânar. Troliu Forestier KRPAN 5E. PROGEMA FOREST România, vă oferă cu import direct trolii forestiere marca Bernardi din Italia. Societatea noastra, in calitate de importator si producator de echipamente agricole si atasamente pentru. Tractor forestier Fendt 5C troliu tiranti priza de putere frontala.


Prindere în tiranți , cat I, cat II . Treuil forestier à chaîne rabau force de traction : tonnes. Adaptation : attelage points n°et n°2. Pregătit de munca din toate punctele de vedere. Se lucreaza fara niciun efort. Toate tipurile de troliu sunt purtate pe tirantii tractorului, cea mai mica . Este necesara o putere a tractorului de peste 70CP.


UTILBEN comercializeaza Utilaje Forestiere second hand si noi. Vanzari si piese de schimb si inchirieri utilaje. Cautand dupa criteriile : troliu forestier in tiranti am omis urmatoarele anunturi care ar putea corespunde partial criteriilor de cautare . Cca 1metri de cablu și frana pe disc. Pt mai multe modele dati la ANUNTURILE . Vand un troliu in tiranti , trage aproximativ tone , este foarte usor , practic, are revizia facuta , ambreaj nou , pinioane noi , lant nou , cablul e cam deteriorat , dar. Cablu forestier pentru troliu 6xSWAGED mat IWRC dublu compactat.


Sistem de prindere în tiranții de la tractor. Tiranti tractor, facuti manual. Rezultatele căutării pentru Coasa in tiranti 80m si 15m, Agrotab Maramures printre anunțurile. O avea el tiranti si din cate stiu are si pe fata optional, dar nu te gandii ca.


Constructii din directorul web lexxas de produse, servicii si marci inregistrate romanesti, ordonate alfabetic, . TIRANT CABLU 9-11mm TIJA M16x400mm. Deprecated: mysql_connect(): The mysql . Macarale forestiere cu graifer marca Icarbazzoli pentru tractoare, remorci sau camioane pentru incarcare sau colectare bustenilor si lemne. Vând diferite piese, tiranţi , pompe,pinioane si multe altele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare