miercuri, 21 ianuarie 2015

Vand utilaje tamplarie lemn

De la macarale ușoare la macarale de iarnă cu brațe telescopice de . Fiecare macara are posibilitatea sa fie adusa la nivel fara folosirea cilindrului. Sisteme macarale usoare Pitesti Arges. Pitesti,Afaceri in Arges,Pitesti,firme Arges,companii Pitesti,furnizori.


Promoveaza-ti firma pe Argebiz.

Proprietăți excelente de conducere, control fără pas, mișcare ușoară. Desi usoare, aceste macarale compacte pot realiza o multitudine de lucrari cu usurinta. Modele de macarale usoare : HIAB 0T HIAB 0T HIAB 0T HIAB. Semiremorcile basculante GERVASI ECOLOGICA sunt concepute pentru a oferi o soluție de transport fiabilă, solidă și ușoară , potrivită pentru deplasarea, . Singurele elemente prezente în categoria macarale sunt . Hiab, parte a grupului Cargotec, a lansat noi modele de macarale pentru sarcini usoare cu tehnologie hibrida avand capacitati cuprinse . Modelul 1este tot o macara în gama ușoara de la Effer, disponibilă și în configurațiile cu vârf rabatabil (jib) și dotată cu sistemul Progress .

GD Masini De Ridicat Srl, B-dul Muncii, Nr. Din gama usoara va prezentam macaralele cu braț rigi cum ar fi cele din seria T, fie macarale cu braț articulat din seria X. O macara cu control manual de 1. Acestea pot fi folosite pentru . Daca doriti mai multa putere combinata cu toate avantajele unei unitati usoare , . Different configurations of light crane systems offer optimal solutions for lighter lifting requirements for a single working place as well as for larger working areas. Gama diversificata de macarale pivotante ELMAS - Made in Romania.


Compară cele de companii din CÂMPINA: CARA TRANZACŢII AUTO SRL, CARPOINT EDDY AUTOMOBILE IMP-EXP SRL, TOS. Sunt macarale compacte si usoare pentru a nu . Macarale usoare pentru posturi de lucru. Fiecare categorie de macarale pivotante are avantajele si caracteristicile proprii pentru a. Dovedit ca cele mai fiabile. Datorită construcției lor uşoare , platforme de lucru montate pe remorca pot fi utilizate în cazul în care lucrarea urmeaza a fi efectuată pe pardoseli si suprafeţe. Cele mai multe modele de macara de atelier pot ridica o sercina utila de.


Odată cu lansarea a patru noi game de macarale , Hyva își consolidează.

Compacte, ușoare și ușor de operat, macaralele din gama HT sunt ideale în . Oferte produse si servicii: macarale usoare. Linden Comansa a produs peste 15. Anumite aparate de ridicat sau de manevrat (macarale obişnuite, macarale uşoare de depanare etc.) sunt adesea montate pe un veritabil şasiu de automobil.


Datorită designului lor, macaralele Schmalz sunt ușoare și stabile. Aceasta macara apartine unei macarale usoare , poate fi folosita cu ridicare CDsi MD1. Activitatea sa principală este oferirea de servicii de închiriere pentru orice tipuri de maşini, grele şi uşoare , pentru construcţii şi lucrări civile şi de transport de . Descrierea contractului: Achizitie macara pe pneuri pentru ridicare ambarcatiuni usoare pentru interventii rapide, . Limită mai mică pentru atelier. Instalare și întreținere ușoară Lucrări și operare Cost redus și preț competitiv Suspendarea macaralei montate pe grinzi sunt .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare