vineri, 9 ianuarie 2015

Powerful laser

Alambic din cupru de capacitate L pentru obtinerea bauturilor distilate in sistem gospodaresc pentru consum propriu. Produse in Italia, randament ridicat la . Vas balon rotund pentru încălzirea apei (5ml) şi refrigerent cu serpentină ( Graham) alcătuit dintr-un tub de sticlă sub formă de spirală îmbrăcat într-o manta. El incorporeaza un fierbator din sticla Pyrex si un condensator de inalta eficienta. Cerezyme este disponibil în flacoane din sticlă de tip I borosilicat (incoloră) a 20.


Fiecare sticlă este fabricată manual de maeștri artizani.

Cea mai flexibila unitate de distilare cu design modular. Ofera posibilitatea de conectare la un titrator extern si de alegere a unei pompe rezistente la acizi pentru . OPERATOR POLIESTERI ARMATI CU FIBRA DE STICLA. DISTILATOR IN INDUSTRIA CHIMICA. Cana din sticla pentru distilator.


Disponibilitate: numai la comanda. Sticlaria de laborator este confectionata din sticla borosilicata, temperatura maxima recomandata . Livrare in cel mai scurt timp. In refrigerentul de sticla se pune apa rece si gheata;.

Aceasta este o reproducere in miniatura a vechiului cazan de tuica si este realizat manual 1 din sticla. Descriere generala: modele. Condensatorul secundar: realizat din sticlă borosilicată.


Distilator inox si sticla , apa distilata. Reactiveaza automat atunci cand presiunea apei este restabilita. Dispenseaza inalta calitate a apei. Minidistilator din sticla termorezistenta. Sticla decorativa in forma unui minidistilator.


Sticle , borcane și vase din sticlă Câteva aparate pe care. Alege pentru bucatarie distilator apa MegaHome de la Bewater. Cana transparenta este din sticla. Este un aparat portabil care nu.


Apa produsa de distilatorul . Suport pentru rezervor, inaltime mm (pentru toate tipurile de distilatoare ), WS20. Capacitate rezervor: litri. Dimensiuni: 2x 2x 5. Design pentru montare pe masa de lucru sau perete.


Sare curatare distilator autoclav.

Conductivitate apa distilata 5. Material: sticla de inalta calitate. Operatea este comlet automata si se pot produce. Decantor cristal model Timesquare.


Cand vorbim despre distilatoare , vorbim despre GFL. Sunt disponibile sisteme clasice de distilatoare de sticla borosilicata, dar si sisteme realizate din inox la . Va prezentam cum se utilizeaza mini-distilatorul pentru alcool. Caracteristici tehnice: modele complet .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare