joi, 23 mai 2019

Fluke tester

Atomizor manual Stihl SG 7 litri. ATOMIZOR MANUAL STIHL SG 71. Acest atomizor manual portabil SG este destinat stropirii plantelor cu fungicide , pesticide şi ierbicide.


Cu o presiune maxima de pulverizare de bari, SG 71 . Dacă ai nevoie de cel mai bun atomizor aici vei găsi toate informațiile. Acest model de atomizor este mai performant si mai sofisticat decat un aparat de stropit manual.

Vrei sa folosesti un atomizor ieftin pentru a scapa de buruieni ? Componența setului de livrare. Pulverizator manual galben 1. Confort foarte ridicat in utilizare, datorita pozitionarii manetei pompei in partea dreapta sau . Un astfel de produs este atomizorul manual STIHL SG 2 o unealtă utilă tot mai multor români care se mută la casă. INSTRUCŢIUNI ŞI ÎNTREŢINERE. VĂ RUGĂM CIŢIŢI CU ATENŢIE ACEST MANUAL.


Producator: SHANDONG HENXING PLASTIC MACHINERY MANUFACTURING CO.

Proprietarii de curţi mici, pasionaţi de grădinărit, pomicultură sau viticultură, care fac din asta un hobby, au nevoie de atomizorul manual STIHL . Livrare Gratuita , Plata in rate, Garantie extinsa si multe. Preturi atomizor stihl - Lista cu rezultate pentru atomizor stihl. Pentru suprafete medii si mici. Manual de utilizare -traducere. Citiţi complet şi asimilaţi acest manual de utilizare înainte de folosirea moto-utilajului.


Pistonul cu actiune dubla poate fi controlat atat de dreptaci cat si de . INAINTE DE UTILIZARE CITITI CU ATENTIE ACEST MANUAL. Deoarece atomizorul este echipat cu o pompa de presiune pentru stropire in. Următoarele simboluri sunt utilizate în acest manual şi se găsesc . Trebuie sa stii ca aceste atomizoare pulverizatoare sunt foarte usor de manevrat. Nu trebuie decat sa pornesti aparatul cu ajutorul demarorului manual. Daca nu esti strain de munca fizica si consideri ca e destul de facil sa depui ceva efort cand stropesti gradina, iti recomandam un atomizor manual.


Folosind alta tehnologie (ex. pulverizatoare manuale clasice) riscati pierderea solutiei prin picurarea solutiei pe pamant iar in acest caz planta ramane fara o . Specificatii tehnice: Brand:HECHT Utilizare. Producătorul nu este responsabil pentru defecţiunile, prejudiciile sau . Va intampinam cu o gama larga de atomizoare si pulverizatoare, cu aceste echipamente puteti combate cu usurinta daunatorii ce pot dauna culturilor agricole. Cel mai potrivit pentru utilizatori .

Acest manual de folosire si intretinere este valabil pentru modelele AM 190. Nu uitati ca orice atomizor lucreaza bine si profitabil numai daca este intrebuintat . Printre dezavantajele unui atomizor automat se numara si pretul, care este mult mai mare decat al unui pompa de stropit manual , greutatea ridicata si . Daca e sa recomandam cel mai bun atomizor Kasei pentru exploatare hobby, atunci ne-am gandit la o solutie care sa fie . Eu am un XPS cam cu aceleasi. Nu pricep cum pot scoate un produs pe piata cu un astfel de manual ! Accesorii atomizoare si pompe de stropit Solo ▻ Plata in RATE fara Dobanda ▻ Transport GRATUIT la comenzi peste 4Lei.


Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online! Referitor la atomizorul manual , putem spune ca reprezinta, de asemenea, o modalitate eficienta de lucru, insa va trebui sa il activati si sa lucrati . Cumparati masini, pompe de stropit (stropitoare de vie si livada) in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare