marți, 18 decembrie 2018

Lada frigorifica 24v

Furtunuri de Foarte Inalta Presiune. Coliere pentru teava, Robineti Hidraulici, Cuplaje Rapide, Bucse pentru Sertizare. La Cylex vei gasi informatia, împreună cu telefoane, date de contact, orele de deschidere, păreri si. Aici gasim gama completa echipamente si prese pentru sertizat furtunuri hidraulice.


Gama include, de asemenea, echipamente pentru asamblarea, bordurarea . Atelierul nostru este dotat cu un sistem profesional pentru reparatia si sertizarea furtunelor hidraulice.

Aparatura este de capacitate mare. Ne putem deplasa la sediul dumneavoastra si inlocui furtunele defecte sau sparte cu presa mobila de sertizare. Detinem un stoc complet de furtune hidraulice si . Dacă lucraţi cu sistemele hidraulice , ştiţi că: Orice furtun se va strica la un moment dat, este doar o problemă de timp. Sertizare furtunuri hidraulice , Confectionare furtun hidraulic si sertizare, Sertizare furtun hidraulic , Sertizare ansamblu furtun DN 1. Din etapele de prelucreare a fitingurilor si sertizarea furtunurilor hidraulice.


Va oferim servicii complete de: sertizare furtunuri hidraulice cu dimensiunile de la DN- DN5 furtunuri termoplastice, frutunuri de teflon si furtunuri industriale . Sertizari furtunuri hidraulice , atelier mobil,reparatii la fata locului.

Masinile noastre de sertizat au capacitatea de a sertiza diametre extra, furtunuri hidraulice cu presiune foarte mare(4SP si 6SP, 700bari), respectiv furtunuri . Hansa Flex este furnizor de: furtunuri hidraulice sertizate , tevi hidraulice, racorduri pentru . Deci principalul efort al nostru este, furtunuri hidraulice de calitate, fitinguri de calitate,. Pe lângă sertizare furtunilor hidraulice, şi repararea ţevilor hidraulice . Puteti obtine cel mai bun pret pentru sertizare furtune prin intermediul. Oferim reparatii complete, calitate si preturi avantajoase!


Oferim servicii de sertizare profesionala, prin care va putem livra prompt furtunul hidraulic de inalta presiune din cauciuc, cu insertii . Compară cele de companii din ORADEA: HIDROM FLEX S. ROMSPRINTER SRL, OPTIMIT HIDRAULIC SRL, ELF. Presa sertizat furtun clima manuala, cu actionare hidraulica. Posibilitatea reparararii furtunului . Aici gasiti furtunuri hidraulice , furtunuri industriale, furtunuri aplicatii auto, armaturi hidraulice, supape hidraulice,.


Servicii de sertizare si reparatii furtunuri. Postul presupune executia prin sertizare de furtunuri hidraulice de mica, medie si mare presiune , pentru utilaje. Identificarea , la cererea . PUNCTUL DE LUCRU ESTE LA RESITA,STR.


East Trade, comercializeaza: -prese sertizat furtunuri hidraulice Eckstein - import GERMANIA. EUROFLEX TOTAL este importator pentru furtunuri hidraulice si furtunuri industriale,.

Parker oferă maşini portabile pentru sertizat furtunuri hidraulice. Acestea pot fi acţionate manual sau electric şi oferă mobilitate şi flexibilitate în . Oferim un spectru larg de servicii specializate pe hidraulica , pneumatica, mecanica și electrotehnică. Masina sertizare electrica D-Hydro.


Totodată dispunem de un stoc . Gasiti la noi cele mai bune stocuri pentru furtunuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare