luni, 10 septembrie 2018

Atomizor manual

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Cel mai potrivit pentru utilizatori . Traducere din instructiunile originale. Vă felicităm pentru noul dumneavoastră atomizor și sperăm să fiți mulțumiți de. Motorul trebuie să utilizeze un amestec mixt. Proportia între benzină şi ulei este determinată .

Confort foarte ridicat în utilizare, datorită poziţionării manetei pompei în partea dreaptă sau . Atomizorul Ruris special proiectat pentru dezinfectarea si tratarea unor suprafete mari de recolta. Atomizor manual , portabil în spate, pentru aplicaţii profesionale. Un astfel de produs este atomizorul manual STIHL SG 2 o unealtă utilă tot mai multor români care se mută la casă. INSTRUCŢIUNI ŞI ÎNTREŢINERE. Producator: SHANDONG HENXING PLASTIC MACHINERY MANUFACTURING CO.


Proprietarii de curţi mici, pasionaţi de grădinărit, pomicultură sau viticultură, care fac din asta un hobby, au nevoie de atomizorul manual STIHL . Livrare Gratuita , Plata in rate, Garantie extinsa si multe.

Atomizoare si Pompe de Stropit online la cele mai bune preturi. Preturi atomizor stihl - Lista cu rezultate pentru atomizor stihl. Manual de utilizare -traducere. Pentru suprafete medii si mici.


Citiţi complet şi asimilaţi acest manual de utilizare înainte de folosirea moto-utilajului. Atomizorul manual SVeste un atomizor rucsac cu corp cilindric dublu si rezervor de kg. Pistonul cu actiune dubla poate fi controlat atat de dreptaci cat si de . Deoarece atomizorul este echipat cu o pompa de presiune pentru stropire in. Următoarele simboluri sunt utilizate în acest manual şi se găsesc . Trebuie sa stii ca aceste atomizoare pulverizatoare sunt foarte usor de manevrat.


Nu trebuie decat sa pornesti aparatul cu ajutorul demarorului manual. Daca nu esti strain de munca fizica si consideri ca e destul de facil sa depui ceva efort cand stropesti gradina, iti recomandam un atomizor manual. Folosind alta tehnologie (ex. pulverizatoare manuale clasice) riscati pierderea solutiei prin picurarea solutiei pe pamant iar in acest caz planta ramane fara o . ATOMIZOR CU MOTOR PE BENZINĂ. Specificatii tehnice: Brand:HECHT Utilizare.


Producătorul nu este responsabil pentru defecţiunile, prejudiciile sau . Va intampinam cu o gama larga de atomizoare si pulverizatoare, cu aceste echipamente puteti combate cu usurinta daunatorii ce pot dauna culturilor agricole.

Acest manual de folosire si intretinere este valabil pentru modelele AM 190. Nu uitati ca orice atomizor lucreaza bine si profitabil numai daca este intrebuintat . Printre dezavantajele unui atomizor automat se numara si pretul, care este mult mai mare decat al unui pompa de stropit manual , greutatea ridicata si . Atomizor STIHL SR 4fabricate de Stihl din plastic cu rezervorul de litri este purtabil la tratamente. Daca e sa recomandam cel mai bun atomizor Kasei pentru exploatare hobby, atunci ne-am gandit la o solutie care sa fie . Pulverizatoare si atomizoare robuste pentru sarcini grele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare