miercuri, 28 martie 2018

Pret stampila rotunda

Troliul electric cu cablu Unicraft MES 2este un troliu cu cablu pentru ridicare, ideal pentru ridicare si tractiune utilizat pentru ridicarea si tragerea unei sarcini . Firma importatoare de remorci, platforme auto si accesorii pentru ele, . Si aproape de fiecare data, dupa ce aflam ce problema au, descopera ca o simpla platforma pentru tractari cu troliu electric este suficienta. Preturi troliu electric v - Lista cu rezultate pentru troliu electric v. Poate fi montat si pe platformele auto pentru tractare auto Raport calitate pret foarte bun .

Vanzari troliu electric -Anunturi vanzari troliu electric si alte vanzari. Zavor platforma rabatabil fonta Winterhoff. Platforma cu sistem de prindere Abroll destinata remorcarilor auto si de utilaje. Podeaua este executata din tabla striata. Accesorii trolii auto off road pentru toata gama de autovehicule de teren.


Descriere scurta: TROLIU ELECTRIC TRIFAZAT PENTRU PLATFORME SUSPENDATE, CUSTI SI SCAUNE INDIVIDUALE . Cum alegi un troliu electric bun. Trolii special construite pentru platforme suspendate și nacele .

Se afiseaza 1-din produs(e) . Acest model asigură o muncă sigură în orice loc. Ideal pentru ateliere, șantiere de construcții , ridicarea autoturismelor pe platformă. Un troliu electric ,puternic . Sa montezi un troliu electric pe platforma nu se merita. Va trebui cuplat cu instalatia de pe masina cu ajutorul unei cuple, vor fi n probleme, plus . Capacitatea de tractiune pe . Autospecializatele cu platformă cu troliu sunt vehicule dotate cu platformă pe care remorcarea autovehiculului se face cu ajutorul unui troliu electric sau hidraulic . Trolii electrice Etichete: PowerWinch, Trolii pentru asistență rutieră si platforme.


Troliu manual cu cablu, kg, TRT, Big Red. De vanzare platforma hidraulica pentru tractari auto. Troliul auto electric este folosit doar pentru troliere respectiv pentru a trage o. Disponibil în versiune coaxială sau. Troliul montat pe o platforma auto va trage mai mult decat sarcina maxima . Trepied cu sarcina maxima 500kg. Structura extensibila din aluminiu.


Citroën Jumper auto platforma - Nu Primul proprietar, Albastru,.

Suport troliu TOYOTA Hilux 200. Vand platforma auto mercedes sprinter model 4motor 2. Toate profilele din otel sunt protejate prin ZINCARE TERMICA. MP2-E08 PACHET ELECTRIC MP2-E08 393. Livrăm echipamente pentru ateliere, tehnică auto, . Trolii, suporti montaj si accesorii troliere pentru Nissan Navara.


S troliu electric - V 3T Finisaj din otel inoxidabil - coloane, mâner, ambreiaj ? Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru troliu electric. Detinem masini si platforme moderne, performante, echipate cu troliu electric , iar serviciile noastre sunt de calitate, rapide, astfel incat putem satisface si cele . Carucior de mana pliabil cu platforma max. Comanda de pe Micul- meserias. Iti putem pune la dispozitie autospeciale dotate cu toate echipamentele necesare pentru a face fata oricarei.


Descopera gama noastra de servicii tractari auto. Autospeciale cu platforma cu troliu – vehicule dotate cu platforma pe care remorcarea autovehiculului se face cu ajutorul unui troliu electric sau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare