vineri, 2 februarie 2018

Furtun presiune compresor

Dintre toate tipurile de uleiuri, aflate pe piata, uleiurile hidraulice sunt dintre cele mai utilizate acoperind un domeniu larg de aplicatii, cum ar fi: dispozitivele . Ofera rezistenta la oxidare si protectie la coroziune. Gama de uleiuri TRIATHLON include uleiuri de motor, transmisie si hidraulice de inalta per- formanta create si produse in Germania, in concordanta cu cele mai . Produse fabricate: uleiuri de motor, transmisie, servodirectie, hidraulice, antigel,. Filtrare uleiuri hidraulice pana la micron. Uleiuri de lubrifiere CL conform DIN 51 .

Prin filtrare se îndepartează particulele solide din ulei, până la un grad de filtrare. Utilizand uleiurile si filtrele Komatsu, . Instalatie de purificat ulei transformator, hidraulic si de transmisie. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole.


ENEOS Super Hydraulic este un ulei hidraulic multifuncţional. Folosirea acestui ulei reduce uzura pompelor hidraulice la un nivel minim, oferind astfel viaţă . Aditiv special pentru ulei hidraulic , combate alunecarea în trepte (stick-slip). Compatibil cu uleiurile minerale HLP, HVLP, HLPD şi PAO.


Oferte pentru uleiuri hidraulice la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.

Cumpără uleiuri hidraulice de la unul din magazinele noastre. ADDINOL Hydraulic oil HLP 1este produs din uleiuri de baza minerale de inalta caliatate care, datorita procesului de hidrogenare si . Aceste uleiuri hidraulice sunt caracterizate prin excelenta lor proprietatea de emulsifiere, stabilitate crescuta la alterare si protectie la uzura. Dupa cum bine stiti, majoritatea utilajelor pentru constructii folosesc ulei hidraulic , dar datorita faptului ca exista o multitudine de variante, cum . Produsele AGIP ARNICA P sunt uleiuri minerale hidraulice formulate special pentru utilizare in utilaje Poclain. Pot fi, de asemenea, folosite in sistemele . Cumpara acum uleiuri hidraulice pentru a mari durata de viata, fiabilitatea sistemelor hidraulice.


MOL Hydro HME HP este un lichid hidraulic de calitate premium, conţine un aditiv pe bază de zinc pentru reducerea uzurii. Este compus din uleiuri de bază . Ulei hidraulic fluid 46aw 20l. Uleiul mineral utilizat ca fuid de lucru în sistemele hidraulice echipate cu pompe Vickers, pompe cu pistoane axiale, pompe rotative sau cu roti dintate.


AGIP ARNICA ( ISO VG :15;22;32;46;68;100) – sunt uleiuri formulate special pentru utilizarea in sisteme hidraulice ce necesita fluide cu indice de viscozitate . Puteti obtine cel mai bun pret pentru uleiuri hidraulice prin intermediul serviciului de cereri de oferta. Tot aici mai gasiti informatii despre amortizor hidraulic sau . ULEIURI HIDRAULICE Sunt produse. ULEI HIDRAULIC ISO VGNou.


Caracteristici generale, clasificarea şi utilizarea uleiurilor hidraulice. SWD-Lubricants produce, atat in nume propriu-Rheinol-, cat si pentru firme cu un nume consacrat din domeniu, uleiuri ce inplinesc cele mai exigente cerinte ale .

Rando HD este o gamă de uleiuri hidraulice pe bază de zinc pentru a fi utilizate în aplicații industriale și mobile. Seria de produse este formulată cu uleiuri de . Produse din gama Industrial - Lichide hidraulice comercializate de Repsol Oil. VpCI-3este un inhibitor de coroziune concentrat, pe baza de ulei , pentru utilizarea impreuna cu uleiurile de lubrifiere, hidraulice si de. Ofera o protectie deosebita impotriva uzurii, a coroziunii si . KG este una dintre cele mai vechi rafinarii producatoare de lubrifianti industriali si de motor din . Auto Pyramis Arad importa piese auto originale, ulei auto si piese.


Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare