vineri, 12 ianuarie 2018

Cantar electronic mic

Compania Andor furnizează servicii de închiriere utilaje și echipamente de. UTILBEN va ofera Greder Second Hand si noi de vanzare. Oferte speciale de vanzari si inchiriere Greder. Vand si piese de schimb Greder. La cerere putem oferi spre inchiriere un autogreder.


Autogreder cu tracțiune 6xși putere motor 1kW.

Nouconst efectuează lucrări de construcţie a drumurilor în totalitate, începând cu procesul de consultare și finalizând cu darea în exploatare. Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru inchiriat autogreder. Obtine pretul cel mai bun pentru inchiriat autogreder.


Autograderele elevatoare sunt utilizate si la saparea si deplasarea simultana a pamantului. Greder de inchiriat - oferte speciale doar luna aceasta. Inchiriere greder si autogreder pentru lucrari de constructie in judetul Cluj. Utilaje de constructii de inchiriat,.


Andor ofera servicii de inchiriere utilaje si echipamente de constructii, fiind un partener.

Josenii Birgiului in temeiul prevederilor art. Cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Domeniul de activitate: Închirieri utilaje pentru construcţii. Inchiriere utilaje de tip autogreder si cilindru compactor de dimensiuni mici, in vederea intretinerii drumuri cu sistem de tip macadam si a unui . Buldoexcavator NEW HOLLAND – buc. Cilindru compactor YTO – buc.


Anunţ de închiriere greder OK Gdin Ucraina. Informare achiziție Inchiriere utilaj autogreder. Primăria Comunei Tărlungeni informează publicul interesat despre realizarea prin . Descriere scurta: INCHIRIEREA UNUI UTILAJ PENTRU INDREPTAREA DRUMURILOR DE PAMANT CARE FAC LEGATURA INTRE SATELE . Gazeta de Sud - pagina de anunturi online.


Anunturi gratuite, mica publicitate pentru Craiova si toata Oltenia. Contract de lucrari de inchiriere utilaje si echipament de constructii, licitatie la. Achizitie directa inchiriere autogreder. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea. Valoarea estimata fara TVA: 484.


Hire of cranes with operator. Societate Comerciala cu raspundere limitata inchiriaza : 1.

ANUNȚ LICITAȚIE PUBLICĂ privind închirierea utilajelor de compactare și cilindrare - autogreder și cilindru compactor . Daca ai nevoie de un autogreder pentru scurt timp, serviciul de inchiriere oferit de Vam Sofi Trans in Iasi reprezinta solutia ideala in acest sens! Constructii hidrotehnice, S. Inchiem autogreder CATERPILLAR 120G cu lama mijloc si fata cu masa de 14to la preturi negociabile pentru de intretinere si reparatii drumuri, la lucrari . Vanzari si inchirieri de autogreder ( greder ) si cilindru compact (Bucuresti). Oferim servicii inchiriere autobasculante de mici si mare capacitate, marca.


Avem solutia proiectelor voastre! Alege sa lucrezi cu profesionisti in domeniu. De inchiriat cilindru compactor: 3T 10T 12T 16T 20T Buldozer 22T Excavator 2. AUTOGREDER ZOOMLION PY 19 NOU, CE Certificat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare