luni, 4 decembrie 2017

Matrite si stampile pentru unghii

Produse testate de traineri autorizati in manichiura. Matrita stampila Flowers 03. Cumpara stampila matrita unghii online pe eMAG. Magazin web de produse de unghii false şi materii prime.


Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Descoperiti peste 1de matrite stampile unghii , modele . Set matrite stampila cu diferite modele, special concepute pentru. Devino o artista in manichiura folosind matrite si stampile pentru unghii marca Kona disponibile in magazinul nostru online, cu reducere . Set matrita si stampila pentru unghii.


Unsubscribe from cornelia cornelia. Setul de stampile poate fi folosit la unghia naturala,cat si la unghia falsa sau la. Cu ajutorul celor mai dragalase matrice pt stampile de unghii , veti transforma pana si cea mai simpla manichiura , intr-o adevarata opera de arta.


Stampile pentru unghii ,oja, matrite. Pret: ascendent, Pret: descendent, Nume. Utilizarea stampilei pentru unghii face posibila obtinerea unor modele absolut superbe. Set stampila dubla, suport si racleta matrita Konad. O tehnică terndy și spectaculoasă pentru decorarea unghiilor e tehnica cu ștampilă nail art.


BrillBird împreună cu ștampila cu capăt din. Set kit nail art deco oje unghii stampila si matrita KONAD SSU3. Set special conceput pentru decorarea unghiilor false cu gel si acryl, sau a celor naturale, cu ajutorul stampilei de unghii si a matritelor cu model, folosind oja . Dimensiune matrita 5cmX15cm.


Alege intre Fan Curier si Posta Romana ! Ca sa pun stampila pe unghiile cu gel ce trebuie sa folosesc? Alegeți seturile Kona lacurile și accesoriile pentru metoda cu ștampile de la NANI! Oferte si promotii la Fabushop. SET MATRITA SI STAMPILA PENTRU MODELE PE UNGHII. După aplicarea modelului , obligatoriu se curăță matrița și ștampila ! Bornpretty vs ștampilă no name.


Această ștampilă nu avea nimic de acest gen și m-am folosit de un card de la farmacii. Atunci poti apela la o stampila pentru unghii , un kit care iti va oferi surprize. Vei apasa stampila pe matrita imbibata cu vopsea si apoi o vei . Modele se realizeaza foarte simplu: se aplica pe matrita , surplusul se indeparteaza cu racleta, modelul este imprimat pe stampila si apoi pe unghie. Prima oară am văzut kitul de făcut ştampile pe unghii la Anda, e drept ca.


O gama variata de matrita stampila unghii. Poate fi folosit pe unghia naturala,cat si pe unghia falsa. Oja speciala pentru matrita , Konad. Lila Rossa Professional lanseaza o noua gama de matrite metalice pentru stampile , in colectii: Romantic, Glamour, Party si French. Rezultatele vor fii uimitoare, folosind aceasta oja, cu care nu veti da gres.


Ideala pentru o manichiura rapida si fara greseli. Cos sub 2de lei, TAXE EXPEDITIE: Bucuresti lei si in tara lei. Niciodata nu a fost mai simplu sa iti decorezi unghiile ca acum! Destinate atat saloanelor de infrumusetare, cat si consumatorilor finali.


PassionForPolish te invata cum poti crea diverse modele de unghii folosind kitul Konad format din sablon, stampila si racleta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare