miercuri, 20 septembrie 2017

Pdr tools romania

DN( Arad-Oradea), la intersecția Arad-Sântana. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, un camion cu cisternă , în care se aflau tone de motorină , risca să ia foc. O cisternă (în latină cisterna - , cutie) este un rezervor în care sunt depozitate.


Incidentul este fără victime. La fața locului este un echipaj al Poliției Rutiere. Se pare ca circula cu viteza . Un ansamblu rutier compus dintr-un cap tractor şi remorcă cisternă de. I şi II se puteau observa scurgeri de combustibil, benzină şi motorină. Acum zile - Pe DN în localitatea Floreşti, judeţul Cluj, o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat, iar din aceasta există scurgeri de combustibil.


Pe raza comunei Barcea, vehiculul, . O autocisternă încărcată cu de tone motorină a rămas blocată, în această după-amiază, pe un pod de tuburi improvizat peste râul Buzău, . O cisternă încărcată cu motorină a luat foc în comuna Năneşti din judeţul Vrancea, arzând un rezervor de tone de motorină. O cisterna incarcata cu motorina a luat foc in comuna Nanesti din judetul Vrancea, arzand un rezervor de tone de motorina. Pompierii intervin la fata locului.


Instalația de distribuție este capsulată în . ISU Vrancea: A fost anunțat un incendiu la o cisternă cu motorină în comuna . Zona a fost izolată, iar la fața . Cisterne mobile pentru depozitarea motorinei. DN 1 judeţul Mureş, o persoană fiind . O cisternă cu trei tone de motorină a luat joc, pe o stradă din județul Vrancea. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime.


Pericol ridicat de incendiu pe DN1. Circulația se desfășoară pe un singur sens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare