vineri, 5 mai 2017

Vand cisterna apa

Contor cisterna GPL cu turbina la pompa motorina apa lapte ATEX. Vând Cisternă Apa Pentru Detalii Vizualizați Poza 5. Utilaje agricole si industriale Alte. Vand camion 6XTATRA cu cisterna de apa. Rezervoare flexibile efluenti ferma, fertilizanti, rezerva apa.


Ofer spre vanzare cisterna pentru transport apa. Mentionez ca cisterna este curata si se poate . Cautati remorci Cisterne second hand? Contactati direct vanzatorul de remorci Cisterne.


Acest serviciu constă din livrarea apei potabile în cisterne destinate transportului şi stocării apei potabile. Aici poti gasi oferte noi si second hand din categoria Camioane. Cisterna cu care se asigură transportul apei trebuie să . Cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Camioane - Rulote - Remorci Cluj-Napoca, Cluj: vand cisterna apa. Magazinul nostru are in vanzare nenumarate modele de cisterne vidanje, prin urmare va . Cisterne semiremorci din Germania: 2oferte, citește anunțurile de vânzare de cisterne semiremorci noi si second hand din Germania — Autoline România.


Anunțuri de Remorci agricole care corespund căutării dumneavoastră: Remorci agricole noi și de ocazie de vânzare. Descoperiti produse din sectiunea Cisterne Apa - Ulei de la Elkoplast Romania Srl. Butoi de metal pentru transportarea apei pe roti de 3. Va oferim cisterne pentru stocarea apei potabile. Domeniul frecvent utilizat este agricultura,in livezi si centre agricole,dar si in industrie sau . Fiind dotate cu numeroase accesorii ajutatoare, vidanjele au capacitatea de a realiza numeroase operatiuni, fiind o cisterna care asigura necesarul de apa al . Vand cisterna de apa de tone completa cu furtune , cardan , posibilitate transport , pret neg. Arges, compusA din: Mijloace fixe (baraj apA piscicol, masini de stropit, cultivatoare, plug cultivat PCVM, remorcA cisternA , etc.) 9. Comercializam autocisterna GPL, capacitatea 23.


Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Preasfințitul Teodosie, a oficiat Slujba de Sfințire a apei pentru Bobotează. Ajutat de un sobor de preoţi, acesta . Galaţi au rămas, miercuri, fără apă rece. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria Butoaie, bidoane si navete.


Preturi pentru Butoaie, bidoane si navete de la 1. A fost folosita numai pentru apa. In stare foarte buna, inclusiv cauciucurile. Localitate: Danes – Sighisoara. Oferte produse si servicii: cisterne apa. Oferim sisteme de alimentare cu apa si udare, cu debite pana.


Kw cu motor de tractor U650. Daca esti in cautarea de cisterna apa , noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Vom contacta toti furnizorii existenti pentru cisterna apa si iti vom trimite cea . Contractul poate fi reziliat numai cu acordul scris al ambelor părţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare