miercuri, 5 aprilie 2017

Furtun pneumatic

Cele mai mici preturi si o calitate ridicata pentru tub si furtun pneumatic pentru aer comprimat: tub poliuretan sau teflon, furtun de cauciuc. Pachet dejantat: masina dejantat, pistol pneumatic , furtun aer CASC505. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.


Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata . Ambele furtune se folosessc la automatizari industriale, ce folosesc aerul. Compresoare, Unelte pneumatice, Hidraulica. Oferte pentru furtun pneumatic la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără furtun pneumatic de la unul din magazinele noastre.


Se poate utiliza prin conectarea direct la un compresor sau la o retea de aer comprimat existenta. TAMBUR CU FURTUN PNEUMATIC M BIG RED. Livrare in orice oras din Moldova!


Acest produs face parte din categoria Elemente pneumatice. Tuburi si furtinuri pneumatice de diferite marimi, diametre, culori. Availability : This product is no longer in stock.


Furtunul poate fi traversat și răsucit. Tambur de înfășurat furtunul pneumatic m. Conexiune pentru furtun pneumatic 10mm 6EGA se foloseste la imbinarea furtunului cu diferite instrumente pneumatice. IN ITALIA,cuplare furtune pneumatice, furtun pneumatic 6xmm,racorduri furtun . Home Produse Scule pneumatice si accesorii. Tubul nostru pneumatic , tubul pneumatic , tuburile pneumatice, furtunul.


Tub din Poliamida 1 calibrat de mare precizie. Conceptie monostrat din Poliamida . Presiunea functie de temperatura. Potrivit pentru urmatorii producatori.


Tipul: CS 12 CS 13 CS 15 CVX 12 CVX . COD: Lungime, Diametru furtun Greutate, Ambalaj. Parola: Parola poate conține 6-de caractere. Rezistent la raze ultraviolete, intemperii, uleiuri si chimicale, invelisul si miezul nu contin silicon, usor de reinfasurat dupa. Este nou si vine exact ca in poze. Alte informatii mai dau la telefon.


Recenzii Scrie un comentariu. Ca armament greu: un cric pneumatic şi o bancă rabatabilă. Luftdruckzylinder m cilindru pneumatic Luftelektrizität f. Gasschlauch m furtun de gaz Gasschweißung f sudură cu gaz Gasstrom m ( Techn.) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare