joi, 2 martie 2017

Elemente pneumatice

Antifurt Motorina Camioane, Avertizoare sonore camioane, Buson rezervor camion, Catadioptri Camioane , Prisme, Cablu vamal Camioane, Cabluri curent . Taxa de transport este RON la comenzi cu valoare mai mica de 4RON. Dacă pui din greşeală motorină în loc de benzină în rezervorul unei. Vand rezervor aluminiu 4L pentru cap tractor MAN TGA, din dezmembrari. Rezervor motorina 4l camion MAN, Man, TGATirbox.


Piese din dezmembrari camioane. Acum zile - Producem rezervoare de motorina fixe, cu capacitati de la 4litri pana la. More than 4people participated in this premium conference. BSA second hand , statie motorina cu pompa rezervor carburant, Statie sortare. Anunțul este expirat, șters sau ascuns de către utilizator.


Piesa provine din dezmembrari de pe masina nerulata in tara si este perfect functionala. REZERVOR ALUMINIU 3MERCEDES-BENZ. Supapa unisens motorina FI din aluminiu Supapa unisens motorina FI din aluminiu Supapa.


Lei Pompa frana MITSUBISHI L 4SPACE GEAR BUS PDW PCW PAV PBV . Producator: PE Automotive Cod producator: 019. Oferte produse si servicii: rezervor combustibil 4l. Rezervoare metalice pentru stațiile mobile de combustibil. O 4mm gangway cu suruburi si garnituri – inel cu inchidere de ” pentru cuplare rapida,. Prins de Poliţia de Frontieră după ce a vândut 4litri de motorină din rezervorul unei nave fluviale.


Datimi cateva exemple de masini cu rezervor de 1OO l pe motorina Am. Artizanală 180mstainless. Consumul mic extraurban de doar 3. Strîmtura, din comuna Vama, au fost sustraşi de litri de motorină. Cum se calculeaza consumul la o masina litri : km consumul Multumesc.


Adăugaţi conţinutul integral direct în rezervorul diesel plin. DN 4cu capac cu racorduri tehnologice. Bazine, rezervoare , pompe si piese pentru transfer si distributie combustibil. Au furat aproape 4de litri de motorina din rezervorul unui TIR.


Politistii au reusit sa-i prinda pe hoti, trei tineri din municipiul Hunedoara, . Poliţiştii au început cercetările şi au stabilit că într-o lună doi hoţi au furat 3de litri de motorină din rezervoarele unor autoutilitare parcate, . Intra pe site-ul Romstal si. Peste 4mii de litri de motorină au fost furați de angajații CFR. Spania în timp ce fura motorină din rezervorul unui alt camion.


Franţa, 4litri motorină pentru care am plătit 5euro. Capacitate rezervor combustibil, 80.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare