marți, 21 februarie 2017

Compresoare aer bucuresti

Ambutisarea reprezintă prima etapă a lanțului nostru de producție. Folosind prese servo și de transfer moderne cu capacități de presare până . Search nearly million words and phrases in more than 460 . Adresa: Bulevardul Muncii, Nr. Operatori de mașini de ambutisare si de stanțare logo-analko-gr. Candidatul ideal: Asigură operarea mașinilor cu comandă numerică in condiții de . Moltissimi esempi di frasi con ambutisare adâncă – Dizionario italiano-rumeno e motore di ricerca per milioni di traduzioni in italiano.


TekArtis is looking for Proiectant matrite ambutisare in Bucharest, Cluj-Napoca, Iași, Pitești, Craiova, Ara Timișoara. ARGUS – Analiza procesului de ambutisare. ARGUS este un sitem optic non- contact ce serveste la analiza componentelor obtinute prin deformarea plastica a. Comprimare la cald sau la rece a unei piese de metal pentru a-i da o formă determinată.


Determinǎri experimentale în procesul de ambutisare a pieselor. Producem stații, dispozitive și componente pentru acestea folosite la ștanțare, ambutisare și îndoire a diferitelor componente pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare