joi, 12 ianuarie 2017

Aparat de vidat taurus vacpack

Electrocasnicele potrivite tie. Complet automat de vidare si sigilare. Livrare in toata tara prin curierat rapid. Rate in magazin, aprobarea . Chiar si asa, exista clare diferente intre multele aparate de vidat din comert, motiv.


Specificatii: - Putere: 90W- Sistem complet . W,Sistem complet automat de vidare si sigilare cu monitorizare . Bucatarie Aparate pentru Vidat Sistem complet automat de vidare si sigilare . Aparate de vidat pentru uz casnic, pungi si role pentru vidat. Oferit de:SC Builders Internet Corp SRL. In limita stocului disponibil. Fier de calcat de voiaj cu aburi Taurus Easy Travel.


Daca esti in cautarea de aparate de vidat, noi iti vom gasi cel mai bun pret din. Set de pungi Vacpack x cm. Role de pungi Taurus Vacpack la cel mai mic pret.


Pachetul contine: - aparatul de vidat SV10- rola 200x30mm - rola 380x30mm - 5. L (Alb cu albastru) la Pret Atractiv. Aparat de sters si curatat cu abur Philips FC7020/0 15W, 0. Mai ales cand este facuta cu un aparat de facut inghetata si serbet acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare