luni, 3 octombrie 2016

Vand compresor aer

Disponibilitate: Indisponibil. Probabil nu doar o data ati cumparat alimente in cantitati mai mari, doar ca sa descoperiti mai apoi ca este dificil sa le pastrati calitatea, dar si . In catalogul nostru online gasiti in vanzare aparate de vidat alimente ieftine de la cei mai buni producatori. Cumparati masini de vidat alimente la preturi . Echipamente Horeca la oferte speciale cu livrare rapida oriunde in tara!


Comparati preturile magazinelor online la Aparate de lipit pungi gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin . Aparat de lipit pungi magazine, preturi, oferte. Masina de vidat alimente profesional din inox! Recomandat pentru uz casnic sau semiprofesional! Folositi acest aparat de vidat Electrolux impreuna cu un cuptor Sous Vide pentru. Cod Produs: Nu se aplică Categorie: Pungi pentru vidat Etichete: folie aparat vidat silvercrest, folie vidat, folie vidat alimente silvercrest, rola folie aparat vidat . Preesiune de vacuum variabila: normala sau delicata.


Poate vida hrana umeda si alimente uscate. Aparatul de vidat Laica VT31vine pregatit cu: pungi pt. Descrierea aparatului de vacuum Laica: Fructele si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare