vineri, 12 februarie 2016

Fierastrau dex

Definitie fierăstrău - afla ce inseamna fierăstrău si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. Definitie ferăstrău - afla ce inseamna ferăstrău si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. Dex fierăstrău , fierastrau , Definiţie fierăstrău , sinonime, declinari, conjugari pentru cuvântul fierăstrău.


Definitie dictionar roman Web DEX online pentru ferăstrău - FERĂSTRẮU, ferăstraie, s. Unealtă sau mașină-unealtă prevăzută cu o. Așa cum se întâmplă în cazul multor cuvinte, Dicționarul Ortografic, Ortoepic și Morfologic al Limbii Române a acceptat în cea mai recentă . Sinonime: ferăstrău , fierăstrău , joagăr, gater, corzar, firez. Cuvantul fierastrau explicat in DEX. Care este forma corecta fierastrau sau ferastrau dau funda.


Roberto Erudit (3puncte). Ambele variante sunt acceptate de DEX. Te rugăm sa te autentifici sau sa te înregistrezi pentru a . Dicţionarul explicativ al limbii române) GÁTER ~e n. Ferăstrău mecanic (cu pânze verticale).


Conform DEX ambele variante: fierastrau sau ferastrau sunt corecte, iar forma de plural este fierastraie, respectiv ferastraie. Lame fierastrau decupir la RON. Reduceri, promotii, oferte speciale la Ustensile de . Fierastrau curbat Fiskars QuikFit Scule de gradina. Am tăiat ţeava cu un fierăstrău. Nu este greşit nici: ferăstrău ). Ce-i cu gunoaiele astea în parcul copiilor?


Sursa: DEX , Dictionar de arta. Romanian translation: fierastrau (cu lamă subţire pentru traforaj). EN-RO FR-RO DE-RO ES-RO IT-RO DEX. Insa formarea abilitatii de a taia perfect cu un fierastrau , intr-un timp util.


Si exact la asta ma si gandeam eu cand ziceam de DEX Airsoft: ne facem. Undele P sunt inlocuite cu undele F in dinti de fierastrau , vizibile cel mai bine in DII, DIII, aVF ;. Frecventa complexelor QRS depinde de gradul conducerii AV:. Cu același fierastrau s-au creat sloturile pentru insertiile pieselor de stejar. Nu toate sunt recunoscute in Dex ca si regionalisme.


Dar in DEX alta e definitia. Dragi neurochirurgi, chiar aveti tupeu! Cum adica nu puteti lucra fara personal si fara consumabile, . Fierului au fost impartite in culturi in functie de modul de realizare a ceramicii - ceramica cu brau canelat, incrustate, cu dinti de fierastrau etc. Aspectul graficului poate sa semne cu dintii unui fierastrau sau pot fi temperaturi asemanatoare pe tot parcursul unei faze.


FERĂSTRĂU – Consultare dictionare pentru limba romana: DEX. La numele de plante sunt frecvente: sunatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare