marți, 1 decembrie 2015

Freza pantograf

Utilaj de frezat gaurit pantograf , cremon si canale drenor FR 480. Al si PVC folosita la (in) pantograf, drenaj si centru CNC: ASF-Schirmer, Elumatec, Emmegi , . Freza pantograf HSS-E - un canal. Utilaje Termopan - utilaje tamplarie PVC. Compania noastra din Romania este importator si distribuitor al . Freze pentru masina de frezat monrant. Informatii despre freza pantograf cu masina de gaurit.


Varianta expusa este un utilaj second han deasemenea in functie de necesitatea d-voastra va putem pune la dispozitie si utilaje noi. PVC, utilaje tamplarie PVC,. Masinile pantograf sunt freze de copiat care permit realizarea de sculpturi prin copierea figurilor, a imaginilor si diferitelor inscrisrui in materiale . Pantograf cu un cap (motor) special pentru tamplaria din aluminiu. Oferta de FREZA LEMN CopyMax 8cu axuri de lucru pt COPIAT SCULPTURI si UNITATE de SLEFUIRE, masina profesionala de copiat sculpturi pt . Prindere pneumatice, Placa de copiere universala, Masina de . PANTOGRAF pentru lemn cu COPIATOR Router HIBRID 1. Utilajul este dotat cu o freza de taiere ce realizeaza pe suprafata piesei.


Posibilitatea de a freza tipuri diferite de profil fara a schimba . Dupa denumire, Pret crescator, Pret descrescator, Cele mai vandute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare