joi, 22 octombrie 2015

Rezervor apa iasi

FABRICA DE ECHIPAMENTE HIDRAULICE SI SCULE BAICOI SA, BĂICOI. Pompa hidraulica cu actionare la mana Kudos presiune maxima 5bar. Comert cu utilaje de constructii pentru drumuri si poduri, piese de schimb pentru utilajele din import, unelte si scule hidropneumatice marca SPITZNAS, . Oferte produse si servicii: scule hidraulice.


KUKKO Pompe Hidraulice , tragator butucul rotii, scripeti tragator, rulmenti industriali, roti dintate tari. SISTEME SI FURTUNURI HIDRAULICE.

Furtun Hidraulic Dn 16x8M26x1. Scule hidraulice , clesti si prese gidraulice, instrumente pentru dezizolat, sertizat cabluri. Dimensiuni tija presare: X mm. TopStrong - Vanzari scule si accesorii. Producator profesional de scule hidraulice : clesti hidraulici de taiat, clesti hidraulici de sertizat, pompe hidraulice.


Presa hidraulica Geko tone. Produsele au fost dezvoltate cu ajutorul celor . Sediul central - Cluj B-dul . Nu sunt produse In aceasta categorie.

Vrei sa achizitionezi o presa hidraulica de calitate marca Yato sau Vorel? Te asteptam acum in magazinul nostru online, pentru a comanda o presa hidraulica. Cric hidraulic de podea 2T stoc epuizat . Gama de chei hidraulice foarte puternice, pentru cele mai dure conditii. Extractor hidraulic Tone HBM Extractorul poate fi folosit pentru butuci cu.


Magazin online de scule profesionale Peste 20. Cele mai noi, pret crescator, pret descrescator, Reducere. Va punem la dispozitie o gama variata de prese hidraulice de calitate superioara, pentru uz industrial. La orice scula achizitionata de la noi beneficiezi de garantie . Multifunctional: se pot executa operatii de sertizare, taiere, stantare sau debitare. Blocator distributie Ford 1. Pompe manuale si pneumatice pentru actionari hidraulice.


CROMWELL Cric cu troliu hidraulic tone. Valve hidraulice si accesorii. Hidraulikus termékeink nyomó és húzó munkára alkalmasak, ebben a termékkategóriában többféle munkahenger, kézi pumpa, Read more.


Tool Rack pune la dispozitia distribuitorilor de scule si echipamente pentru atelierele se4rvice auto cele mai bune scule hidraulice. Prese si extractoare hidraulice. Alege un demolator hidraulic pentru beton cu randament excelent, eficient in.


See more ideas about Homemade tools, Metalworking and Atelier.

Sunt uşoare şi au un design compact ce le face ideale pentru aplicaţii ce necesită transportarea. Asigura montajul echipamentelor, punerea in functiune si service scule in perioada de garantie si post garantie si detine in. Cursa cilindru hidraulic: 90mm . Adaptor universal pentru prese hidraulice.


Astea pe care le ştim sau închis toate, şi laminorul, şi uzina de scule hidraulice , nu mai vorbim de FUPSICul nostru. Altele noi nu ştiu să se fi făcut. PRESE pt STANTAT, Indreptat, AMBUTISAT, Indoit si Perforat TABLE cu sau fara CNC cu Actionare HIDRAULICA Verticala sau Orizontala, Manuala si Electrica . Scule si dispozitive pentru prelucrare si deformare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare