marți, 8 septembrie 2015

Suzeta termometru

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la . Termometru digital suzeta dBb Remond cu tetina silicon. Alimentatie - Ingrijire Alimentatie copil. Cel mai mic pret si oferte speciale. Informatii actualizate despre stoc si transport.


Acest termometru digital pentru copii reprezinta solutia ideala pentru masurarea cu precizie a temperaturii copiilor.

Exista foarte multe situatii in care cei mici nu . Importat si Distribuit de: BPC COM INTERNATIONAL srl. Comanda online cu livrare la domiciliu - Farmacia . Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Cu termometrul suzeta Bebe Confort puteti masura cu precizie temperatura copilului. Foarte usor de folosit, termometrul are forma de suzeta si tetina moale de . Catalogul site-ului cuprinde un asortiment larg de . Caracteristici: -masoara temperatura copilului sau bebelusului in minute.


Compania Summer Infant a lansat suzeta - termometru , care uşurează foarte mult acest lucru.

Pe lângă ecranul care indică temperatura, . Suzeta - termometru cu display. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. TERMOMETRUL DIGITAL TIP SUZETA SHL-TBBefectueaza masuratori cu precizie deosebita. Acesta este un accesoriu indispensabil in primele luni din viata micutului. Pretul cel mai accesibil pentru produsul Petit Terraillon . Comanzi online si ai livrare rapida oriunde in tara.


Reduceri online folosind cardul . Este confectionata din silicon lichid. Permite masurarea temperaturii copilasului in . Set suzete termometru cu display​ - Este interzisa fierberea! Este dotat cu ecran LCD pentru o citire usoara si cu . Foarte comod de folosit, arata temperatura corpului bebelusului in citeva secunde Disponibile in culori:albastru si roz au capac de protectie . Transport gratuit pentru comenzi de peste 1lei. Folosind un termometru cu mercur sau digital, etapele de masurare sunt:. Modalitatea cea mai simpla de a masura temperatura copilului intr-un mod natural.


In oferta noastra mereu gasesti cele mai noi . Pentru comenzile de peste 2RON livrarea este gratuita.

Produsul este in stoc magazin limitat. Adoua optiune este cea orala (numai cu suzeta termometru si numai daca bebelusul accepta suzeta), spun medicii. Ideal pentru bebeluşi şi copii mici. Măsurare în cca minute spaţiu de memorare.


Fii primul care evalueaza acest produs. It is made of liquid silicone what makes it safe and break . Raspunsuri daca sterilizez (fierb) suzeta cu termometru se strik cumva termometru ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare