marți, 14 iulie 2015

Traductoare rezistive

Iniţial, traductoarele rezistive se obţineau din fire foarte . Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. pagini). TRADUCTOARE ELECTRICE - tehnica mecanica document online,. Pentru masurarea deplasarilor se utilizeaza o serie de traductoare cum ar fi: traductoarele rezistive (potentiometrice), inductive, capacitive, selsinele, traductoare . Elemente sensibile pentru deplasări liniare mici.

ASACHI” IAŞI FACULTATEA DE ŞTIINŢA ŞI INGINERIA MATERIALELOR . Alegerea traductoarelor de deplasare. Pentru aceste traductoare rezistive utilizate la controlul unei mişcări liniare există. Măsurarea poate avea loc prin cuplarea directă a . Pot fi de deplasare liniară şi de deplasare unghiulară. Funcţionare: Subansamblul mobil a cărui . Materialul rezistiv activ, suportul izolant Âşi adezivul .

Traductorul este un dispozitiv (element) . După natura mărimii de ieşire: traductoare rezistive , inductive, capacitive. Cele mai simple şi cel mai frecvent utilizate traductoare de deplasare sunt cele rezistive , cele inductive şi cele capacitive. Există traductoare de nivel cu măsurare în puncte (cu ieșire pe contacte electrice ) și.


Apariţia aşa numitelor “traductoare inteligente”, care încorporează. Staţia asigură măsurarea următoarelor tipuri de traductoare : coardă vibrantă, inductive. TELEMAC, rezistiv şi semipunţi rezistive. Electrice, în cele ce urmează se vor reaminti . Prin amplasarea permanentă a traductoarelor electrice de sarcină și de.


Scopul prezentei lucrari este acela de a cunoaste principalele tipuri de senzori si traductoare parametrice rezistive , a marimilor care pot fi . Din punctul de vedere al mărimii de ieşire, traductoarele pot fi analogice . Un traductor de presiune rezistiv are senzori de tensiune atasat pe suprafata membranei, astfel incat, orice modificare a presiunii va conduce la modificarea . Senzori şi traductoare parametrici rezistivi : Senzori şi traductoare rezistivi de deplasare. Pentru obtinerea unei sensibilitati maxime, pe lamela se aplica patru traductoare tensometrice rezistive , care se plaseaza doua pe fata superioara si doua pe . Referat referat traductoare rezistive Tema referat traductoare rezistive o gasesti si sub forma de comentariu, caracterizare si analiza a textului.

Proiect complet, gata facut. Cele mai răspândite traductoare de acest tip sunt cele parametrice: inductive. Doar o parte dintre traductoarele utilizate în activitatea UCC se pretează la . R cu ∆R, care provoacă variaţia . Formarea unei viziuni asupra senzorilor şi a traductoarelor cu mărime de ieşire. Principiul de functionare a . Intrare digitală – ADC de intrare pentru comutatoare şi traductori – Intrare pentru butoane capacitive – Intrare pentru traductoare rezistive – Numărul de intrare . Sunt formate din sarme din metale, infasurate, obisnuit, pe un suport izolator.


Ca material pentru sarme se . Senzorii si traductoarele capacitive fac parte din grupa senzorilor si traductoarelor parametrice si ele convertesc marimea. DR - divizor rezistiv de tensiune;. Spre deosebire de traductor, senzorul este un dispozitiv mai complex care,. Acestea sunt traductoare analogice .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare