miercuri, 20 mai 2015

Cricuri hidraulice crocodil

Cumpara cric hidraulic crocodil online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Cric hidraulic crocodil pe rotile tone Cric hidraulic Cric carucior . Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.


Alege dintr-o gamă variată de produse la . Oferte pentru cric hidraulic crocodil la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără cric hidraulic crocodil de la unul din magazinele noastre. Cric crocodil hidraulic tone cu roti COD 12. Cricuri tip crocodil Conține produse. CRIC HIDRAULIC TIP CROCODIL ALUMINIU 1. Este un cric hidraulic din gama crocodil , care se potriveste foarte bine pentru lucrul cu autoturisme.


Spunem asta si pentru ca va permite ridicarea unei sarcini de . Instalare, instruire, garanție . Firma noastra va ofera o gama diversificata de cricuri hidraulice tip crocodil , cu o constructie robusta, care asigura o ridicare rapida. Cum poti sa sustii canalul ? Cricul hidraulic tip crocodil 3T are o inaltime de ridicare de 1- 4mm. Beneficiaza de Garantie si Livrare rapida.


Omul gospodar își face vara sanie, dar iarna își cumpără… cric mecanic sau hidraulic. Se asigura livrare rapida, service autorizat, garantie si accesorii. Reghin, Mures Acum săptămâni 3RON Cere curier. Preț: 89Lei 83Lei Fără TVA: . Intra acum si prinde oferta!


Capacitate de ridicare: tone. Dispune de roti metalice pentru o deplasare usoara. T este ideal pentru ridicarea hidraulica , rapida, a masinilor si utilajelor cu garda joasa ce nu depasesc o greutate mai mare de . Cricul se distinge prin profilul sau redus usurand ridicarea masinilor joase. Greutate neta: kg TOTAL. Un cric crocodil hidraulic cu profil mic si inaltime max.


Vino la Magazinul de Piese si profita de cele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare