luni, 27 aprilie 2015

Telemetru bosch

Telemetru cu laser Bosch PLR la eMAG, pret avantajos. Platesti numai dupa deschiderea coletului. Solutia hightech pentru masurarea confortabila. Senzor integrat de inclinare 360°.


Memorare automata a ultimelor 20 . Hilti pd-i telemetru masurat arii volume etc bosch makita dewalt aeg. Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice. Bucuresti, Sectorul Azi 00:40. Preturi telemetru bosch - Lista cu rezultate pentru telemetru bosch.


Compara preturi si oferte actualizate. Intra acum si comanda online. Livrare rapida in toata tara.


Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Telemetre si alte instrumente de masura pe site. GLM C are ecran color, luminat, tehnologie Bluetooth compatibila cu ambele aplicatii gratuite Bosch (masurare si releveu). Graţie manevrării intuitive, telemetrul laser Zamo de la Bosch este ideal pentru măsurarea precisă a segmentelor şi distanţelor! Bosch GLM telemetru cu laser, un singur buton pentru toate operatiile - masurare intuitiva si simpla.


Store comercializeaza telemetre cu laser de la cei mai producatori ca Bosch , Makita, Skil si altii. Oferim accesorii, garantie, service si consultanta. Garantie pf, Garantie persoana fizica: ani. Analizeaza acest ghid si afla care sunt aspectele de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei achizitionezi un telemetru Bosch ieftin si bun. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.


Programe încorporate: Măsurare simplă a lungimilor, măsurare continuă, măsurarea distanţei minime, măsurarea distanţei maxime, calcul suprafaţă, calcul . Comercializare Aparatura Topografica la preturi acceptabile. Click pe imagine pentru galerie . Produsul nu contine baterii. Cu un design robust, GLM Professional este cel mai evoluat telemetru de la Bosch și oferă soluţii exacte pentru toate aplicaţiile de . Bdul Camil Ressu nr zona Dristor.


ACCESORII ILUMINAT (231) APARATAJ CASNIC (1239) BATERII DE COMPENSARE (30) BATERII SI . TELEMETRU CU LASER BOSCH 0601072500. Masurare precisa si sigura a departarilor si distantelor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare