joi, 5 martie 2015

Hidroizolatii bazine apa

Se utilizeaza impreuna cu polizoarele unghiulare 1mm la polizarea cornierelor, . Se aplica pe pad-ul de lucru prin apasare (lipire tip scai - velcro). Un disc abraziv este suficient pentru prelucrarea a doua faruri. Utilizare maşini de şlefuit în zona . Produs suplimentar pentru procesul de şlefuire umedă.


Asigură o suprafaţă extrem de . Pot exista diferente intre . AB - materiale abrazive , C - beton. Alte denumiri: platou diamantat de slefuit, disc cupa diamantat pentru slefuit. Masini unelte prelucrare metal, lemn, tabla si profile. Discul abraziv diametru 2mm, granulatie 10 Velcro este utilizat pentru slefuirea lemnului, metalului, plasticurilor si furnirurilor cu ajutorul modelelor de . W części roboczej rzep do szybkiego i stabilnego przytwierdzania krążków ściernych o średnicy 1mm. Livrăm echipamente pentru ateliere, tehnică auto, compresoare, sisteme de polizare şi abrazive , tehnică de manipulare, maşini de prelucrare a lemnului şi a. Disc tăiat AC-D 1INOX USP 1mm.


Set discuri abrazive cu autofixare cu perforatii Wolfcraft Ø125mm, granulatii 6 si 12 bucati disponibil online la HORNBACH! Discuri abrazive flex polizor Vulcan 1mm cu 125mm Franta. Cod producator: 555_576_163.


Fabricate din electrocorindon normal. Sunt armate cu insertie de fibra de sticla. Livrare in orice oras din Moldova!


Substrat – hârtie groasă de tip E Adeziv – răşină sintetică. Destinaţie: şlefuirea placajului, MDF-ului, metalului și plasticului. Setul conține discuri abrazive. DISC ABRAZIV CU ARICI 1MM, GRAN.


Instructiuni generale pentru utilizarea discurilor abrazive. Verde pentru otel inoxidabil. Proiectare inovativă a sculei cu mai mult de din materialul abraziv în.


Categorie: Discuri, panze si pile. Discul abraziv pentru slefuire, cu diametrul de 1mm, este folosit pentru indepartarea ruginii si zgurii de metal, debavurarea si curatarea cusuturilor de sudura, . Disc-suport cu prindere tip arici cu flan. Disponibilitate : indisponibil. Structura discului lamelar: lamele din abraziv pe suport panza. Parola: Parola poate conține 6-de caractere.


Pentru slefuirea otelului si inoxului. IDEAL FEROLUC va pune la dispozitie oferte avantajoase de ABRAZIVE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare