miercuri, 24 decembrie 2014

Aparat de sigilat pungi de plastic

Cumpara aparat de sigilat pungi online pe eMAG. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Mini aparatul pentru sigilat poate fi folosit la sigilarea pachetelor cu mancare, la sigilarea pungilor deschise de alimente, pastrand alimentele proaspete mai mult. Electronice si electrocasnice Alte aparate.


La Maxigel vei gasi orice echipament necesar pentru afacerea ta. Bucuresti, Sectorul Azi 10: .

Promotie: Set aparate de sigilat pungi din plastic. Ideal pentru a resigila pungile . Disponibilitate: În Stoc Detalii livrare: 2-zile lucratoare. Practic pentru impachetat, ambalat sau resigilat ambalaje.


Dispozitiv de sigilat pungi cu carcasa din plastic sau metal. Caracteristici: Acest produs poate sigila pungi de plastic ordinare. Masina de sigilare perfectă, poate.


Sudeza este un aparat de lipit si sigilat pungi din polietilena, polipropilena sau alte materiale plastice.

Livrare rapida, sigura si ieftina. Site de reduceri cu cele mai . Va oferim aparatul de lipit pungi PFS3din polietilena si polipropilena ce are o suprafata mare de sigilat de aproximativ 3x 2mm si se alimenteaza la priza . Temperatura de sigilare: 2°C. Aparat pentru sigilat pungi.


Oferte produse si servicii: dispozitiv sigilat pungi plastic. APARAT DE SIGILAT PUNGI PFS4IMPULSE SEALER. Impulse Sealer aparat sigilat pungi 200mm. Continut colet: - aparat sigilat pungi plastic. Datorită tehnologiei micro termice, Livington Zipp Zapp închide ermetic în câteva secunde orice pungă din material plastic.


Utilizarea este incredibil de uşoară. Pastreaza alimentele proaspete mai mult timp cu noul aparat de sigilat pungi din plastic , la doar RON in loc de RON - Noul aparat pentru sigilat pungi este . Comenzi direct pe site accesand. Sigilarea are loc prin actionarea . Categorie: Bucatarie Etichete: aparat sigilat, aparat sigilat pungi , sigilat. Acum puteti lipi pungi sau saci din material plastic foarte usor si practic.


Latimea de etansare: 300mm x 2mm. Trebuie doar sa puneti marginile pungilor de plastic pe banda de incalzire.

Apasati si tineti apasat in functie de . Taburet pliant din plastic Zilan, ocupa putin spatiu, este usor de depozitat si de . Produs firma SC MarcoDora Impex SRL, electromd. Fie ca utilizati folie de plastic , folie de aluminiu, clasicele pungi sau mai modernele lor omolage, pungile cu auto- sigilare , modul de pastrare se va situa intr-o . Dispenser bandă adezivă magazine, preturi, oferte. Ambele părţi ale pungii sunt formate din plastic.


Care parte a pungii trebuie asezata pe bara de sigilare ? Creion de lipit cu plastic lichid si raze UV. Pungi sterilizare Autosigilante Dr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare